Demet Akalın: Zaman zaman Okan'ı özlüyorum

Demet Akalın: Zaman zaman Okan'ı özlüyorum

Şarkıcı Demet Akalın, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Demet Akalın, Okan Kurt'la boşandıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

2018.11.08 12:12 - Son Güncellenme: 2018.11.08 12:27 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Demet Akalın: Zaman zaman Okan'ı özlüyorum

Demet Akalın, '2. Sayfa' programının canlı yayınında samimi açıklamalarda bulundu.

ZAMAN ZAMAN OKAN'I ÖZLÜYORUM"

"Deniz Seki ve Gülben Ergen'le dışarıya çıktığımız gece, oraya gidelim, buraya gidelim diye koşturuyorduk.  'Yaşasın özgürlük' diyorum. Başımıza gelenler talihsiz şeylerdi. Birbirimizi severek ayrıldık. Kızım için ondan vazgeçtim. Hiç sevilmediğim hissiyatına kapıldım. Vicdanım rahat. Bir sürü şey usulsüzdü, avukatımın orda olmaması sorun oldu. Kayınbiraderimin ofisi nasıl benim evim olabilir? Okan, 'Kendimi toparlayayım öyle çıkıcam karşına' dedi.  Demek ki 'o arada bir şey yapma' demek istiyor. Merhabalaşmamız oluyor Okan'la tabii ki. İlk bir ay Okan'a çok kızgındım. Zaman zaman Okan'ı özlüyorum. Okan çok ilgili bir baba. Herkesten önce beni düşünürdü. Onun instgram hesabına hiç bakmıyorum. Okan'ın da haksızlığa geldiğine inanıyorum. Onun verdiği emeğe üzüldüm. Kızım sayesinde Okan'a karşı yumuşadım. Evde bütün fotoğrafları kaldırdım. ayrılmayı düşünmüyordum. Şu an iyiyim psikolojim düzeldi.okan için her şeyin iyi olmasını istiyorum"

"SILA GÜÇLÜ BİR KADIN"

"Okan bana ancak sesini yükseltirdi. Ahmet Kural gibi şiddet durumu olmadı tabii ki. Boşanma sonrasında Sıla aradı okul bahçesinde hüngür hüngür ağladım. Sıla, bu olayda susmayarak iyi yaptı. Heybetli bir kadın zaten Sıla güçlü duruyor."

"BERKAY, MURAT DALKILIÇ'A ÇOK KIZGIN"

"Berkay- Arda Turan olayında İbrahim Tatlıses arayıp çok kızdı. 'Sen niye karışıyorsun' dedi. 'İbrahim Bey birinin çocuğu var birinin çocuğu olacak, kan davası çıkacak ben ondan karıştım' dedim. Berkay, Murat Dalkılıç'a çok kızgın. Berkay' ın yerinde olsam Murat'a kızardım. Özlem, Aslıhan'ı aramadı. Aslıhan, sabaha karşı onu aramış."

"KERİMCAN DURMAZ KARDEŞİM GİBİ"

"Takipçilerimden 'Babane gibi giyiniyorsun' diye çok tepki alıyorum. Dün, İtalya tatilinden döndüm. Bizim memleketin gözünü seveyim. İrem Derici'yi sevmiyorum o saygısız bir kız. İlgi alanıma girmiyor. Danla Bilic çok tatlı bir kız yeni tanıştık onunla. Kerimcan Durmaz kardeşim gibi, boşanma olayı olduğunda 'benim senin iyi olduğun görmem lazım abla' dedi. Kerimcan'ın çocuklarla alakalı bir paylaşımı yok. Kendi halinde DJ'lik yapıyor. Kerimcan'a bir çok şey de kızıyorum. Kerimcan çok saygılı bir çocuk. Gülşah Saraçoğlu'nun ayakkabısından içki içmesi hoş değildi. Kerimcan Durmaz, kirada oturuyor. "

"İREM DERİCİ'Yİ HİÇ SEVMİYORUM"

Şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından dudak üstü tüylerini aldırdığı anları paylaştı. Magazin haberlerinin sunulduğu esnada İrem Derici'nin haberini gören Demet Akalın birden sinirlendi. Sunucuların haber hakkındaki yorumunu öğrenmek istediği Akalın, "İrem hakkında konuşmak istemiyorum. Sevmiyorum çok saygısız bir kız. Onunla alakalı bir şey olunca konuyu değiştiriyorum. İlgi alanıma girmiyor." diyerek tepki gösterdi.

İREM DERİCİ'DEN DEMET AKALIN'A CEVAP

Demet Akalın'ın açıklamasından sonra Instagram hesabında açıklama yapan İrem Derici, "Bak tatlı kadın... Her şeyi söyle bana ama beni saygı kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey dünyanın en saygılı kızı olabilir maksimum. Annemden babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet." dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.11.08 12:12 - Son Güncellenme: 2018.11.08 12:27 - HABER MERKEZİ
A