Demba Ba transferinde flaş gelişme!

Demba Ba transferinde flaş gelişme!

Bonservis problemini çözmesi halinde tekrar takıma kazandırılması planlanan Demba Ba'nın sakatlık süreci uzarsa siyah-beyazlı ekip transferi konusunda ısrarcı olmayacak.

2017.06.20 18:25 - Son Güncellenme: 2017.06.20 18:26 - Spor
A
Demba Ba transferinde flaş gelişme!

Beşiktaş'ta kulübü Shanghai Shenhua ile bonservis problemini halletmesi durumunda tekrar sözleşme imzalanması beklenen Demba Ba'da yönetimin planları değişiyor. 2014-15 sezonunun tamamlanmasının ardından 13.5 milyon Euro'ya Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya transfer olan ve yaklaşık 1 sene önce sol bacak kaval kemiği kırılan Senegalli golcü geçen sezonun devre arasında kiralık olarak siyah-beyazlılara geri döndü.  
 
24 DAKİKA OYNADI 
 
Ligin ikinci yarısında Beşiktaş formasını 2 maçta sadece 24 dakika giyen Demba Ba ağrıları nedeniyle şampiyonluk kupasının kaldırıldığı Osmanlı mücadelesinde ise görev alamadı. Fransa'da yapılan kontrollerinde ağrı olan bölgeye operasyon yapılmasına karar verilen 32 yaşındaki yıldız bu hafta bıçak altına yatacak. 22 Haziran'da Fransa'da yapılacak operasyon sonrası tedavisine burada devam edeceği Demba Ba'nın antrenmanlara başlaması ise temmuz ayının sonlarını bulacak. 

Kiralık olarak geçen sezon Beşiktaş forması giyen Aboubakar'ın ayrılmasının ardından forvet hattına mutlaka takviye yapması gereken siyah-beyazlılar Demba Ba'nın tedavi sürecini yakından takip edecek. İyileşme sürecinin uzaması durumunda ise yönetim transferi konusunda ısrarcı olmayacak.
 
Beşiktaş'taki ilk sezonunda 18 golle yıldızlaşan Demba Ba yarım sezonluk son macerasında ise 1 gol attı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.06.20 18:25 - Son Güncellenme: 2017.06.20 18:26 - Ali Yaşar
A