Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık başkanlarına seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık başkanlarına seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuştu.

2019.02.10 15:18 - Son Güncellenme: 2019.02.10 15:19 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık başkanlarına seslendi

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Tüm sandıkların kontrol altında tutulması, sandıkların tam hakim olmak için bu toplantıyı yapıyoruz. Sandıklarda en ufak bir su sızmasına, kaçağa yol vermeyiz. Ortalama bir sandıkta 300-350 seçmen var. Bunları paylaşacağız. Gençler gençlere, kadınlar kadınlara, ana kademe ana kademeye ulaşacak, bunların üzerinde çalışacağız.

"DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ"

İstanbul'da tam manasıyla sandıklara hakim olmak için bu toplantıyı yapıyoruz. Bizde sandık esaslı seçim çalışması modeli vardır. İstanbul'u 1 Nisan'dan itibaren daha da geliştirerek bu yola devam edeceğiz. Bugün Atatürk Kültür Merkezi'nin yeni binasının temelini attık. Muhteşem bir opera binası yapıyoruz. İstanbul'da inşallah Binali Yıldırım kardeşimizle bu yola devam edeceğiz. Yiğit yattığı yerden belli olur. Taksim muhteşem bir meydana kavuşacak. Meydan tamamen yürüyüş yolu olacak, Sultanahmeti'i de, Beyazıt'ı da bu hale getireceğiz.

"ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR: CHP BUDUR"

Çöp, çamur, çukur, CHP budur. İstanbul'u bu fakire verdiğiniz zaman İstanbul'da çöp dağları vardı. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz, daha da iyi olacak. Görevi devraldığımızda İstanbul'da doğal gazın girdiği ev sayısı 50 bindi. Hapse girerken doğal gaz giren ev sayısı ise 1 milyon 50 bin. Haliç'in çamurunu çıkardık, 9.5 km uzaklıkta Alibeyköy'deki taşocaklarına taşıdık, 650 bin metrekare alan kazandık.

"HALLERDE TERÖR ESTİRENLERİN İŞİNİ EN KISA ZAMANDA BİTİRİRİZ"

Domates, patates, patlıcan diyorlar. Bunların hepsi yutturmaca. Bir çete de öyle türedi. Biz de tanzim satışlarla illere giriyoruz. Halde rapor tutmaya çalışanlarımızı dövmeye çalıştılar. Eğer kendini devletten güçlü zannedenler varsa bilsinler ki devlet teröristlere nasıl Cudi'de, Gabar'da işini bitirdiyse halde terör estirenlerin işini de biz en kısa zamanda bitiririz.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2019.02.10 15:18 - Son Güncellenme: 2019.02.10 15:19 - HABER MERKEZİ
A