Coutinho: "Liverpool'da mutluyum çünkü..."

Coutinho: "Liverpool'da mutluyum çünkü..."

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Philippe Coutinho, Ada ekibinde oynuyor olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

2017.11.13 17:07 - Son Güncellenme: 2017.11.13 17:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Coutinho: "Liverpool'da mutluyum çünkü..."

Daha önce Katalan ekibi Barcelona'ya transfer olması gündeme gelen ancak; söz konusu transferi Liverpool'un istememesi sebebiyle gerçekleşmeyen Coutinho, "Dünyanın en büyük liglerinden birinde oynuyorum. Şu anda takımımda mutluyum. Ama Milli Takıma konsantre olmak da önemli" diye konuştu. 

Brezilyalı futbolcu, "Sakatlıklar sebebiyle oynayamadığım maçlar oldu. Her geçen gün kendimi geliştirmek ve daha iyi bir futbolcu olmak için eskisinden daha fazla çalışıyorum. Şu anda kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum. İngiltere maçında oynamak için hazır durumdayım. Brezilya'nın hiçbir maçını kaçırmak istemiyorum. Brezilya Milli Takımı forması giymek benim için bir gurur" ifadelerini kullandı. 

Liverpool'da bu sezon toplamda 9 maçta görev yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 4 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Coutinho, Brezilya Milli Takımı'nda ise 31 maçta 8 gol kaydetmişti. Liverpool, Barcelona'nın Coutinho için yaptığı 3 transfer teklifini de reddetmişti. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.11.13 17:07 - Son Güncellenme: 2017.11.13 17:07 - HABER MERKEZİ
A