Cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kaçtı!

Cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kaçtı!

İstanbul Üsküdar'da bu sabah bıçakla iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaraladıktan sonra kayıplara karışan baba bir süre sonra yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.

2017.08.09 09:21 - Son Güncellenme: 2017.08.09 13:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kaçtı!
02:44 Cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kaçtı!

İLGİLİ VİDEO

Cinnet getiren baba 2 çocuğunu öldürüp kaçtı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde, Aslan Güleryüz ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu da bıçakladı.

Bıçaklanan çocuklardan Onur ve Ahmet Güleryüz öldü. Yaralı Orçun Güleryüz ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba Aslan Güleryüz olay sonrası kaçarak kayıplara karıştı. Güleryüz bir süre sonra polis tarafından yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

POLİS KAÇAN BABAYI TELEFONDA TESLİM OLMASI İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Olay yerinde inceleme yapan polis memuru, 3 oğlunuda bıçaklayıp kayıplara karışan babaya telefonla ulaştı. Görevli polis, "Nerdesin! Yerini söyle bize. Gel teslim ol. Bu şekilde yaşanmaz. Çocukların ağır yaralanmışlar. Nerdesin bana yerini söyle, bunu bu şekilde halledeceğiz. Eşin nerede?" sözleriyle teslim olması için ikna etmeye çalıştı. 

İkna çabalarının sonuç vermediği olayda katil baba, Kadıköy sahilinde elinde bıçakla gezerken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.08.09 09:21 - Son Güncellenme: 2017.08.09 13:16 - HABER MERKEZİ
A