CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem "Merhaba Nilüfer" dedi

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem "Merhaba Nilüfer" dedi

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem'in seçim ofisi görkemli bir törenle açıldı açılışını Erdem, partili partisiz yüzlerce kişinin katıldığı açılıştaki konuşmasına, ''Merhaba Nilüfer'' diyerek başladı.

2019.02.17 19:11 - Son Güncellenme: 2019.02.17 19:16 - - HABER MERKEZİ
A
CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem "Merhaba Nilüfer" dedi

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Erdem, Nilüfer'i, belediyeciliğin duayen ismi Mustafa Bozbey ile ''Katılımcı belediyecilik'' anlayışıyla ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
''Bunu sağlayan yönetim anlayışının devamı için çıktığımız bu yolda bizimle yürüdüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Belediyeciliğin duayeni Mustafa Bozbey ile ilmek ilmek dokuyarak bu aileyi büyüttük, yaşamaktan keyif aldığımız bir kent haline getirdik.

Nilüfer büyüyor, değişiyor. Bu değişimi geleceğe taşımak ve Nilüfer'de herkesin kendini daha iyi hissetmesi için adayım.''

Kalbinin Nilüfer için attığını vurgulayan Erdem, sözlerine şöyle devam etti:

"Örnek alınan bir kent haline getirdiğimiz Nilüfer'i ehil olmayan ellere bırakmamak için adayım. Mimarların bütün çabaları insanlığın daha sağlıklı, konforlu, iyi şartlarda yaşaması içindir. Şimdi ben hem bir mimar hem bir kent yöneticisi olarak bütün mesleki deneyimimle buradayım. Nilüfer'in bütün kazanımlarını koruyup 21. yüzyıla yakışan bir kent olması için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Yürüyeceğim bu yolda partimizin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün söylem ve ilkeleri dün ve bugün olduğu gibi yarın da bana ışık tutmaya devam edecek. Emeklisi, işçisi, memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi, yaşlısı, genci, kadını, erkeğiyle daha mutlu ve huzurlu Nilüfer'i birlikte yöneteceğiz. Çok çalışacağız, daha çok çalışacağız, Martın sonu bahar, sadece Bursa'ya değil, bütün ülkeye gelecek."


 
"GÖZÜM ARKADA DEĞİL..."
 
Erdem'in ardından Nilüfer Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de bir konuşma yaptı. 

Turgay Erdem'in adaylığını kutlayan Bozbey, gözünün arkada kalmadığını, Nilüfer'in gelişen ve gülen yüzünün Erdem ile de devam edeceğini söyledi. Bozbey, 15 yıllık çalışma arkadaşı Turgay Erdem ile her projede omuz omuza verdiğini belirterek, "Nilüfer'in çocuklarımıza kalacak örnek bir kent olma yolunda Turgay Erdem'i destekliyor, seçim yarışında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Nilüfer gibi Bursa'yı da birlikte daha güzelleştireceğiz. Martın sonu bahar olacak" dedi.
Mustafa Bozbey, seçim çalışmaları sırasında gittiği her mahallede büyük bir teveccüh gördüğünü, Osmangazi ve Yıldırım'daki vatandaşların, kendi semtlerinin neden Nilüfer'dekiler gibi olmadığını sorduğunu vurgulayan Bozbey, ''Buradan doğan güneş bütün Bursa'yı aydınlatıp, ısıtacak'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Bozbey ve Erdem, davetlilerle birlikte kurdeleyi keserek seçim ofisinin açılışını yaptı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki ofisin açılışına, CHP il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, CHP belediye başkan adayları, eski il ve ilçe başkanları, milletvekilleri, İYİ Parti il ve Nilüfer ilçe başkanlıklarının temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.
 

Diğer için tıklayın


2019.02.17 19:11 - Son Güncellenme: 2019.02.17 19:16 - HABER MERKEZİ
A