CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor. 15 Eylül Cumartesi günü gecesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kızının düğününe katılacak olan Kılıçdaroğlu, öncesinde Gemlik, Orhangazi ve İznik'i kapsayacak ilçe ziyaretlerinde bulunacak. 

2018.09.11 10:20 - Son Güncellenme: 2018.09.11 10:28 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve beraberindeki heyeti kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'ya çok önem verdiğini belirterek, Mart ayında yapılması beklenen seçimi kazanmak için güçlü adaylarla seçime girileceğini söyledi.

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve beraberindeki heyeti kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'ya çok önem verdiğini belirterek, mart ayında yapılması beklenen seçimi kazanmak için güçlü adaylarla seçime girileceğini söyledi. 15 Eylül'de Bursa'ya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu için Gemlik, Orhangazi ve İznik'i kapsayacak ilçe ziyaretleri programı da hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu akşam da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kızının düğününe katılacak.

BAŞKAN AKKUŞ, KILIÇDAROĞLU'NA DOSYA SUNDU

Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük iki mirası arasında saydığı Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 95'inci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Ankara'ya giden CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İl Başkan Yardımcıları Özgür Şahin ve İlhan Ekinci ile İl Sekreteri Erol Gülmez, Genel Merkez'de iki gün süreyle temaslarda bulundu. Akkuş ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bursa örgütüne ve Bursalılara selam gönderdi. Akkuş'un Bursa'daki seçim hazırlıklarıyla ilgili dosya sunduğu Kılıçdaroğlu, yerel seçimde yüksek profilli adaylarla ve iddialı bir yaklaşımla Bursa halkının karşısına çıkılacağını belirterek, CHP il ve ilçe örgütlerinin çok çalışarak hem ilçelerde hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanacaklarına inandığını kaydetti.

AKKUŞ: GENEL MERKEZLE DÜŞÜNCELERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR

Genel Merkezdeki kabulün ardından değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyarette, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Bursa ziyaretinin de detaylandırıldığını vurguladı. 15 Eylül Cumartesi günü Bursa'ya gelecek olan Kılıçdaroğlu için Gemlik, Orhangazi ve İznik ilçe programları hazırlandığını belirten Akkuş, "Sayın Genel Başkanımız Bursa'ya çok önem veriyor. Hem ilçelerde hem Büyükşehir'de iddialı, güvenilir, çalışkan adaylarla yola çıkacağız. Amaç Bursa'da ilçelerin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmak. Ankara ziyaretimizde gerek Genel Başkanımız, gerekse MYK üyelerimiz ile CHP İl Başkanlığımızın görüşlerinde tam bir uyum olduğunu görmüş olduk. Genel Başkanımız CHP il ve ilçe örgütlerinin çok çalışmasını talep etti. Çok emek vereceğiz ve emeğimizin karşılığında başarının geleceğine de inanıyoruz. Genel Başkanımız, yerel seçim çalışmalarımızda bir anlamda ilk adım oluşturacak Gemlik, Orhangazi ve İznik ziyaretlerinin ardından akşam da Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'in kızının nikahında hazır bulunacak. Detayları üzerinde çalıştığımız programlara son halini vermek tüm birimlerimizle görev başındayız" dedi.

BURSA HEYETİNİN GENEL MERKEZDEKİ DİĞER TEMASLARI

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile beraberindeki heyet Genel Merkezde Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı da ziyaret etti. Genel başkan yardımcılarına seçim hazırlıklarına ilişkin bilgi de aktarıldı. CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, hazırlanan dosyada, tüm ilçelere ilişkin demografik yapı, geçmiş seçim sonuçları, ilçe örgütlerinin aday belirleme yöntemlerine dair talepleri gibi detayların da yer aldığının altını çizerek, "Genel Merkezdeki görüşmelerimizde çok olumlu karşılık bulduk. Bursa Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Orhan Sarıbal da baştan sona bizimle birlikteydi. Hem Genel Başkanımız ve genel başkan yardımcılarımıza, hem de MYK üyelerimize Bursa'da 17 ilçe ve Büyükşehir belediye başkanlığı için yapılacak seçimde, yüksek profilli aday, iyi organizasyon, ortak dil kullanımı ve yerel siyaseti doğru kurmak suretiyle sadece Mudanya ve Nilüfer değil, diğer ilçelerimiz Karacabey, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım başta olmak üzere neredeyse tüm ilçelerde ve dolayısıyla Büyükşehir'de de iddialı bir pozisyonda olacağımızı paylaştık" diye konuştu

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.11 10:20 - Son Güncellenme: 2018.09.11 10:28 - HABER MERKEZİ
A