CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem'in Çalı seçim ofisi açıldı

CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem'in Çalı seçim ofisi açıldı

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem'in, Çalı Mahallesi'ndeki seçim ofisi büyük katılımla açıldı 

2019.03.20 13:28 - Son Güncellenme: 2019.03.20 13:28 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem'in Çalı seçim ofisi açıldı

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem'in, "Nilüfer'in Kalbi" olarak adlandırılan seçim ofislerinin 5'incisinin açılışı Çalı Mahallesi'nde yapıldı. 

Ofisin açılış törenine, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti il ve ilçe yönetimi ile kadın kolları, CHP ilçe yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Çalı Mahallesi'nin Nilüfer'in değerlerinden biri olduğunu belirten Erdem, "Bugün İYİ Parti'li Nilüfer sevdalılarıyla bir aradayız. Millet İttifakı'nın birleştirici gücü herkese örnek olmalı. Birlikte daha güçlüyüz ve katılımcı yönetim anlayışımızla daha da güçlü olacağız. Nilüfer'i de daha güçlü yapacağız" dedi. 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Erdem, İYİ Partililere destekleri nedeniyle teşekkür ederek şunları söyledi: 

"Her defasında yinelediğim gibi 15 yıldır Nilüfer için çalıştım. Sizlerin takdiriyle yeni dönemde de Nilüfer'de daha fazlasını başarmak için çalışmaya devam edeceğim. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacak olan Mustafa Bozbey ile birlikte Çalı başta olmak üzere mahalle mahalle, adım adım tüm Nilüfer'i el birliğiyle Türkiye'nin en çağdaş kenti yapacağız. Martın sonu bahar olacak." 

İsmail Tatlıoğlu: "Örnek ilçe Nilüfer"

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise Nilüfer'in, Bursa'nın ve Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, "Ulu önder Atatürk ve bayrağımızın birleştirici gücü ile Millet İttifakı, 31 Mart'ta Türkiye'yi aydınlığa çıkaracak ilk adımın atılmasını sağlayacak. Ben inanıyorum ki 31 Mart günü Turgay Erdem'in seçilmesiyle sadece Nilüfer'de değil, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in seçilmesiyle de tüm Bursa gülümseyecek" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.20 13:28 - Son Güncellenme: 2019.03.20 13:28 - HABER MERKEZİ
A