CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan yeni üye katılım töreni

CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan yeni üye katılım töreni

CHP Bursa İl Kadın Kolları, partinin kuruluş yıl dönümüne özel yeni üye katılım töreni düzenledi.

2018.09.11 14:37 - Son Güncellenme: 2018.09.11 14:37 - Bursa Bölge
A
CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan yeni üye katılım töreni

Törende konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula, Partinin kuruluş yıl dönümüne özel düzenledikleri törenin geleneksel hale geldiğini belirterek; "Bugün aramıza 24 yeni üyemiz katılıyor. Böyle bir zamanda yeni üye alımı bizler için son derece önemli" dedi.

CHP Bursa İl Kadın Kolları, partinin kuruluş yıl dönümüne özel yeni üye katılım töreni düzenledi.

Törende İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Yüksel Özkan, PM Üyesi Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, İl Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri ile çok sayıda partili de hazır bulundu.

Katılımcılara teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula; "Bugün hem Bursamızın 96. kurtuluş yıldönümü hem partimizin 95. yıldönümünü gecikmeli olarak kutlayacağız. Sayın İl Başkanım ve ben Ankara'daydık o yüzden bugüne bıraktık. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediğimiz üye katılım töreni bizim için geleneksel hale geldi artık. Bu yılda toplu üye katılım törenimiz olacak. Rozetlerini takacağız ve hep beraber 95. yıl pastamızı Sayın İl Başkanım, Milletvekillerim ve siz sevgili ailemle birlikte keseceğiz. Bugün aramıza 24 yeni üyemiz katılıyor. Böyle bir zamanda yeni üye alımı bizler için son derece önemli. Atatürk'ün emanet ettiği iki şey var; Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak kanımızın son damlasına kadar hem partimizi hem de Türkiye Cumhuriyeti'ni korumaya ant içtik. Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz" açıklamasında bulundu. İl Başkanı Hüseyin Akkuş da yeni üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılımlarından dolayı tebrik etti. Konuşmaların ardından üyelere rozetleri takılarak, 95. Yıla özel hazırlanan pasta kesildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.11 14:37 - Son Güncellenme: 2018.09.11 14:37 - Gülcan Tekin
A