CHP Bursa İl Başkanı Özdemir: "Bursaspor'a koşulsuz destek zamanı"

CHP Bursa İl Başkanı Özdemir: "Bursaspor'a koşulsuz destek zamanı"

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir pazar günü oynanacak Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşması öncesi açıklamada bulunarak, Yeşil Beyazlı takıma başarılar diledi. Bursaspor'un kentin en önemli markası olduğunu ifade eden Özdemir, takıma koşulsuz destek olunması gerektiğini belirterek; "Pazar günü Gençlerbirliği karşısında 90 dakika boyunca susmayan ve skor ne olursa olsun takımlarına destek olan bir taraftar grubu olacağına inancım tam" dedi. 

2017.05.26 16:17 - Son Güncellenme: 2017.05.26 16:17 - Bursa Bölge
A
CHP Bursa İl Başkanı Özdemir: "Bursaspor'a koşulsuz destek zamanı"

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, pazar günü 16.00'da Gençlerbirliği karşısında bu sezon için hayati önem taşıyan bir maça çıkacak olan Bursaspor'a başarı dileklerinde bulundu ve 'şimdi birlik zamanı' dedi. Özdemir; "Bursaspor'umuz çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Gönül isterdi ki; şampiyon apoleti olan takımımız 'düşme tehlikesi' kelimeleriyle yan yana hiç gelmeseydi. Ancak şu an durum maalesef ki bu. Bursaspor, şehrimizin en önemli markası. Sıralamadaki durumumuz kötü olabilir ancak düşmeyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Pazar günü Gençlerbirliği karşısında 90 dakika boyunca susmayan ve skor ne olursa olsun takımlarına destek olan, tribünleri dolduran bir taraftar grubu olacağına inancım tam. Biz de orada olacak ve takımımıza hak ettiği desteği sunacağız. Pazar günü; yaşanan sıkıntıları açığa çıkarma değil, koşulsuz desteğin günüdür. 90 dakikalığına büyük taraftarımızdan kendine yakışan heybetli desteği bekliyoruz" dedi.

SİYASİ BASKI SONA ERMELİ

Bursaspor'un bir alt lige düşmeyeceğine sonuna kadar inandığını söyleyen Şadi Özdemir; "Karşılaşmanın ardından konuşulacak çok konu var. Şehrimizin güzide kuruluşunun üzerindeki siyasi baskının sona ermesi, Bursaspor'u rant kapısı yapanların kulübümüzden ellerini çekmesi şart.  Ancak söylediğim gibi, gün sıkıntıları 90 dakikalığına kenara atıp, koşulsuz destek olma günüdür. Bu vesileyle Bursaspor'umuza Pazar günü Timsah Arena Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasında sonsuz başarılar diliyorum. Umarım bu kulübümüz için son sıkıntı olur" açıklamasını yaptı. Özdemir, Bursasporlu futbolculara seslenerek sözlerine son noktayı koydu: "Tribünlerin tezahüratı gibi 'İnanın çocuklar. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler. O şanlı formanın ağırlığını arkanızda hissedin ve şehri hayal kırıklığına uğratmayın lütfen."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.05.26 16:17 - Son Güncellenme: 2017.05.26 16:17 - Gülcan Tekin
A