Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra haberalınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" açıklamıştı.

2018.10.20 13:19 - Son Güncellenme: 2018.10.20 13:28 - Güncel
A
Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı
14:34 Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü günün sabahına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kaşıkçı'nın öldürülmeden 7 gün önce Topkapı'da bir ev satın aldığı belirlendi. İşte o evin bulunduğu binada kaydedilen görüntüler yayınlandı. 

Görüntülerde, sabaha karşı 04.58'de Cemal Kaşıkçı ve nişanlısı Hatice Cengiz'in eve girdiği görülüyor. Daha sonra evden ayrılan Kaşıkçı ve nişanlısı saat 12.17'de tekrar eve giriş yapıyor.

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü" açıklamıştı.

* Cemal Kaşıkçı, yayınlanan görüntülerden yaklaşık 57 dakika sonra Suudi Arabistan Konsolosluğu'na giriş yapmıştı.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan haberde, Suudi Arabistan Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğuna geldiği sırada burada bulunan "başka Suudi vatandaşlarla tartışmaya başladığı, tartışmanın arbedeye dönüştüğü ve bunun sonucunda Kaşıkçı'nın hayatını kaybettiği" belirtilmişti.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.10.20 13:19 - Son Güncellenme: 2018.10.20 13:28 - Gülcan Tekin
A