Cem Özer ile Sinan Çetin arasında sürpriz gelişme!

Cem Özer ile Sinan Çetin arasında sürpriz gelişme!

Cem Özer, geçtiğimiz ekim ayında rol aldığı filmin setinde düşerek ayağını kırmış, sonrasında gelişen sağlık sorunları nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Yaşananların ardından 'hastane masrafları' nedeniyle davalık olan Sinan Çetin ile Cem Özer anlaşmaya vardı.

2019.03.13 09:27 - Son Güncellenme: 2019.03.13 09:28 - Magazin
A
Cem Özer ile Sinan Çetin arasında sürpriz gelişme!

Cem Özer, barışı sosyal medya hesabından duyurdu...

"Bilindiği üzere; 12.10.2018 tarihinde, Afyonkarahisar'da, "İstasyon" filmi çekimleri esnasında düşerek yaralanmam ile sonuçlanan kaza sonrası, ayak kırıkları nedeniyle olduğum ameliyat ve yapılan tedavi masrafları (24.10.2018 tarihli fatura kapsamında) toplam 40.000TL'lik tutar tarafımdan hastaneye ödenmiştir.

Bilindiği üzere; ayak kırıkları sebebiyle harcanan ameliyat ve tedavi masraflarının Plato Filmcilik, Reklamcılık, Yayıncılık ve Yapımcılık Hizmetleri A.Ş.'den tahsili için icra yoluna başvurmuş idim.

Her ne kadar şirket avukatları tarafından takibe itiraz edilmişse de, aramızda takip sonrası yapılan mutabakata istinaden bu tutarın tamamının tarafıma ödenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Ayrıca, Sinan Çetin tarafından sözleşmenin feshedildiği ve benim filmden çıkarıldığım basın yolu ile beyan edilmişse de bu beyanın 'geçerli ve resmi beyan' olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır.

Filmin devam etmesi halinde yapımcı tarafından setteki gerekli tüm sağlık ve güvenlik önlemlerinin sağlanması koşuluyla çekimlere katılacağım ve filmin bu şekilde tamamlanacağı konusunda karşılıklı anlaşmaya varmış bulunmaktayız.

Sinan Çetin'le aramızdaki hukuki uyuşmazlığın sulh ile sonuçlandığını bildirir, yaşanan süreçte, bu konuda gösterdiğiniz yakın hassasiyete ve takibinize içtenlikle teşekkür eder, bu konunun sulh ile sonuçlandığını da merak edenler için kamuoyuna duyurmanızı rica ederim. 

Şimdiden Teşekkürler,

Cem Özer"

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.03.13 09:27 - Son Güncellenme: 2019.03.13 09:28 - Kübra Coşar-pasif
A