Çarpışma'da Kadir'den Sevgililer Günü sürprizi!

Çarpışma'da Kadir'den Sevgililer Günü sürprizi!

Çarpışma dizisinin merakla beklenen 10. yeni bölümünden bir fragman daha yayınlandı. Çarpışma yeni bölümde Kadir, Zeynep'e sürpriz yapıyor. Silahlı soyguna kalkışan Yakup ve Cemil ile onlara destek veren sürpriz bir isim, girdikleri evden çıkıp, tam yakayı kurtardık dedikleri anda karşılarında hiç ummadıkları birini buluyor! Veli'den habersiz Selim'in ofisine gelen Asiye ile Zeynep'in karşı karşıya geldikleri anlarda ise heyecan yükseliyor.

2019.02.13 08:43 - Son Güncellenme: 2019.02.13 08:44 - Medya
A
Çarpışma'da Kadir'den Sevgililer Günü sürprizi!

ZEYNEP VE ASİYE KARŞI KARŞIYA!

Kadir'in Zeynep'e romantik (!) bir sürpriz yaptığının görüldüğü tanıtımda, bir grup Sarıyerspor taraftarını, bayrakları ile ansızın evin önünde gören Kadir de çok şaşırıyor. Meral; Kerem ile Cemre arasında çok büyük bir kriz yaratabilecek şeytani bir hamlede bulunurken, Selim'in Veli'ye 'Sen ölüme koşuyorsun!' sözleri dikkat çekiyor.

ÇARPIŞMA 10. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çarpışma'nın 14 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek 10. bölümünde; Veli'nin emri ile sevdiği kadını, Meltem'i öldüren Adem, Veli'ye çok öfkelidir ve her an patlayabilecek bir bomba kadar tehlikelidir. Kadir ve Kerem, yaralanan Meral'i hızla hastaneye yetiştirir. Meral'in ciddi bir yarası yoktur ve kısa sürede taburcu olur. Veli'nin emniyette ikinci bir muhbiri olduğunu anlayan Kadir, Haydar'dan diğer haini bulmak için izin ve yardım ister.

Veli, Cansız'dan, ona parasını teslim etmezse infaz edileceğine dair çok ciddi bir mesaj alır. İyice köşeye sıkışmıştır. Parayı bulmak için çok tehlikeli bir plan yapar ve Yakup ile Cemil'i de maşa olarak kullanır. Veli, Zeynep'e telefonla ulaşır ve ona Kadir hakkında, Kadir'in dahi bilmediği çok büyük bir bilgi verir. Devamını anlatmak için de Aylin'i de alıp, yanına gelmesini ister. Kerem ile Cemre'nin ilişkileri hız kazanır. Ama önlerinde, biri büyük biri küçük, iki engel vardır: Selim ve Meral. Kadir de Zeynep'i kıskanmaya başlamıştır. Kadir'in bu halleri Zeynep'in içten içe hoşuna gider. Adalı'nın otomobili, kendisinin de içinde olduğu sırada, tanımadığı kişilerce kurşun yağmuruna tutulur. Bir yandan emniyetteki ikinci muhbirin, diğer yandan da köstebeğin üzerinden Veli'nin peşinde olan Adalı'nın şimdi, hiç tanımadığı yeni ve çok tehlikeli bir düşmanı daha vardır.

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş'ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu Ali Aydın'ın kaleme aldığı 'Çarpışma'nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.02.13 08:43 - Son Güncellenme: 2019.02.13 08:44 - Kübra Coşar-pasif
A