Çanakkale'de CHP'li belediyeye su isyanı!

Çanakkale'de CHP'li belediyeye su isyanı!

Çanakkale'de bir kepçenin neden olduğu patlama sonucu su boruları zarar gördü. Suların kesilmesine isyan eden vatandaşlar, CHP'li belediyeden bir muhatap bulamadı.

2018.08.05 10:12 - Son Güncellenme: 2018.08.05 10:53 - Güncel
A
Çanakkale'de CHP'li belediyeye su isyanı!

Çanakkale merkez ilçeye bağlı Barbaros Mahallesi'nde belediyenin yol çalışmaları sırasında kepçenin vurduğu su boruları patladı. Dün gece meydana gelen olay sonrası Barbaros Mahallesi, Kepez, Dardanos ve Güzelyalı'da sular kesildi. Hava sıcaklığının 34 dereceye çıkmasıyla birlikte vatandaşlar suların kesilmesine isyan etti. 

Belediyeyi telefon yağmuruna tutan vatandaşlar, CHP'li belediyeden bir muhatap bulamadı. Telefonlara dahi cevap vermeyen belediye ekiplerinin patlayan su borularını değiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI!

Çanakkale Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Belediyemize bilgi verilmeden yapılan sondaj çalışması nedeni ile kentimizin Barbaros Mahallesi ile Güzelyalı, Dardanos mücavir alanlarını besleyen Sarıcaeli deposuna giden içmesuyu ana isale hattına zarar verilmiştir. En kısa sürede suyun verilmesi adına Belediye ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir.  Kentlilerimizin bilgisine sunarız" denildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.05 10:12 - Son Güncellenme: 2018.08.05 10:53 - Ali Yaşar
A