Büyükşehir Belediyespor'un gözü Efeler Ligi'nde( ÖZEL HABER)

Büyükşehir Belediyespor'un gözü Efeler Ligi'nde( ÖZEL HABER)

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu'nun yenilgisiz lideri Bursa Büyükşehir Belediyespor'da hedef; Efeler Voleybol Ligi'nde çıkmak. Bu sezon Antrenör Bahadır Aksoy yönetiminde 14 takımlı grupta oynadığı 21 maçı da kazanarak, adeta zirveyi mesken tutan yeşil-beyazlılar, normal sezonda; kalan 5 maçı da kazanarak, Yarı Final Grubu'na namağlup yükselmeyi amaçlıyor.

2019.02.23 10:35 - Son Güncellenme: 2019.02.23 10:35 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Büyükşehir Belediyespor'un gözü Efeler Ligi'nde( ÖZEL HABER)

Büyükşehir Belediyespor Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Mestan, 4'lü Yarı Final Grubu'nda, 3 maç sonunda ilk 2'ye girip, 4'lü Final Grubu'nda oynamayı amaçladıklarını belirterek, "En büyük hedefimiz; tek devreli lig sistemine göre oynanacak bu 2 aşamadan başarıyla çıkıp, ipi göğüslemek ve Efeler Ligi'ne çıkmak" dedi.

"YENİDEN YAPILANIYORUZ"

Yönetici Mestan, sözlerine şöyle devam etti: "Kulüp Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'ın bize koyduğu hedef doğrultusunda; Bursa'yı erkek voleybolunda en üst seviyede temsil etmek istiyoruz. Bu sezon erkek voleybolunda altyapıdan üst yapıya kadar yeni bir yapılanmaya girdik. Bu ilk yılımızda belirlediğimiz hedefe ulaşma noktasında emin adımlarla yürüyoruz."

"BAYRAĞI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"

Bursa'yı erkek voleybolunda yeniden ekol haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Murat Mestan, "Uzun yıllar önce, erkek voleybolunda şampiyonluk vizesi Bursa'dan geçerdi. Bursaspor, Makospor, Oyak Renault, S.Filament ve Emniyetspor gibi güçlü kulüpler, erkek voleybolunun Bursa'da sevilmesini ve yayılmasını sağladı. Biz de Büyükşehir Belediyespor olarak; bayrağı yeniden zirveye taşıyıp, bu geleneği sürdürüp, Bursa'yı, erkek voleybolunda yeniden bir ekol haline getirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

 

BURSA'YA DESTEK ÇAĞRISI

Murat Mestan, sözlerinin sonunda, "Şampiyonluk yolunda tüm Bursa'yı ve özellikle de bütün Bursasporlu taraftarları, Cengiz Göllü Spor Salonu'na oynadığımız maçlarda, yeşil-beyazlı takımımıza destek olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

ANTRENÖR AKSOY İNANÇLI

Antrenör Bahadır Aksoy ise, bu hafta pazar günü İzmir deplasmanında Bornova Anadolu Lisesi'ni de yenerek, normal sezonda 22'de 22 yapmak istediklerini söyleyerek, "Takımımın kazanma hırsından ve performansından memnunum. Kadromuzda statü gereği 2 yabancımız var. Yerli oyuncularımız da çok tecrübeli. Bu kadroyla hedefe ulaşacak güçteyiz.

Örneğin, grubumuzda en yakın takipçimiz Beşiktaş'ı; hem İstanbul'da, hem de Bursa'da yenerek, potansiyelimizi ortaya koyduk. Sezon sonunda Efeler Ligi'ne çıkan 2 takımdan biri olmak istiyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor'da; Aksoy'un Yardımcı Antrenörlüğünü ise Bursa patentli eski voleybolcu Burak Yavuz yapıyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.02.23 10:35 - Son Güncellenme: 2019.02.23 10:35 - HABER MERKEZİ
A