"Bütün oyuncularımı ve seyircimizi kutluyorum"

"Bütün oyuncularımı ve seyircimizi kutluyorum"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak moral bulduklarını söyledi. Deneyimli antrenör, "10 kişi kaldıktan sonra oyunda kontrolü ele aldık. Hücum ettik ve savunma yaptık. Bütün oyuncularımı ve seyircilerimizi kutluyorum. Galibiyete yakın olan bizdik. Çünkü oyuncularım elinden gelen bütün gayreti gösterdi" dedi.

2015.03.01 20:40 - Son Güncellenme: 2015.03.01 20:55 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Bütün oyuncularımı ve seyircimizi kutluyorum"

Müsabakayı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Son 2 maçta 1 puan almıştık. Bu müsabakadan 3 puan alarak moral bulduk. Yukarıda biraz daha iyi yer aldığımızı düşünüyorum. Oyun olarak, başında denk geçen bir oyunda beklenmeyen şekilde penaltı ve kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Ondan sonra oyunda kontrolü ele aldık. Hücum ettik ve savunma yaptık. Bütün oyuncularımı ve seyircilerimizi kutluyorum. Galibiyete yakın olan bizdik. Çünkü oyuncularım elinden gelen bütün gayreti gösterdi. Bu maçı kazanmak moral olarak iyi oldu. Ligde yarışa devam ediyoruz. Çarşamba günü de kupa maçımız var" açıklamasında bulundu.

"10 KİŞİ OYNAMAYA ALIŞKINIZ"
Takımın 10 kişi kalması ile ilgili sorulan soruya Güneş, "10 kişi oynamaya alışkınız. Geçen hafta da 35 dakika oynadık. Onlara hiç girmeyeceğim, çirkinleşiyoruz. Bu tip olaylara sadece üzülüyorum. Bunlarla yaşamayı öğrendiğimizde bağışıklık kazanacağız" diye cevap verdi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.03.01 20:40 - Son Güncellenme: 2015.03.01 20:55 - HABER MERKEZİ
A