Bursaspor'dan Uludağ OSB'yle işbirliği

Bursaspor'dan Uludağ OSB'yle işbirliği

Bursaspor , Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ile loca ve toplu kombine alımı ile ilgili önemli bir işbirliğine imza attı.

2018.08.06 12:36 - Son Güncellenme: 2018.08.06 12:37 - Spor
A
Bursaspor'dan Uludağ OSB'yle işbirliği

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Başkan Ali Ay ve Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın katıldı

BaşkanAli Ay, toplantıda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ile gerçekleştirdiğimiz önemli bir projeyi sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Bildiğiniz gibi geçen sezon toplu kombine alarak kulübümüze destek olan Uludağ Organize Sanayi Bölgesi, bu sezon da desteğine devam ediyor. Loca alarak anlamlı bir destek veren Uludağ OSB, aynı zamanda yine toplu kombine alımıyla Bursaspor'un arkasında güç olmaya devam etti.


Kendilerine öncelikle verdikleri bu destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Uludağ OSB toplu kombine alımını bu sezon bir projeye dönüştürdü. 55. kuruluş yıldönümümüze özel bir kampanya düzenleyerek, bu projeye Bursa Mobile hattını da entegre ettiler. Bu projenin ayrıntılarını değerli başkan sizlere aktaracak. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Uludağ benim de üye olduğum bir OSB. Geçen sene sağ olsunlar katkıları oldu. Bu sene de görüştüğümüzde ilk önce BTSO sonra da ikinci olarak da Uludağ OSB tekrar katkı yapmak için elini taşın altına koydu. Onların bu yaklaşımının diğer OSB'lere de örnek olmasını temenni ediyorum."


Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın ise, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taşın altına elimizi koymaya çalıştık. İnşallah kulübümüzün başarılı olabilmesi için bundan sonra da üstümüze düşen neyse onu yapmak için yönetim olarak her zaman kulübümüzün yanında olmaya çalışacağız. Ayrıca tribünde kadınlarımızın, engellilerin, sevgi evlerindeki çocuklarımızın, Bursa'ya madalya kazandırmış sporcularımızın olması için bu kombinelerden hediye ederek sivil toplumun genelini kucaklayıcı bir konjonktür oluşması için çaba harcayacağız. Sivil toplum örgütlerin, OSB'lerin Bursaspor'umuzun yanında olması gerektiğini düşünüyorum ve yeni sezon öncesi başarılar diliyorum" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.06 12:36 - Son Güncellenme: 2018.08.06 12:37 - Burcu Kahraman
A