Bursaspor'da tek gündem transfer

Bursaspor'da tek gündem transfer

Yeşil Beyazlıların takımın as oyuncularını satarken, kadro dışı bırakılanlar elde kaldı.

2018.08.30 07:14 - Son Güncellenme: 2018.08.30 07:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor'da tek gündem transfer

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Bursaspor'da transfer konusunda da bir arpa boyu yol kat edilemedi.

Sezon başında iki etaplı gerçekleştirilen Afyon kampına götürülmeyen Jires Kembo ile Tomas Necid kadroya dahil edilirken, Çekyalı oyuncu Necid ile yollar ayrıldı. ibi Boban Jpvic ile Joshua John'a hiç talip çıkmadı. Buna karşın geçtiğimiz sezonun iyileri arasında yer alan Ekong ile Titi'nin yanı sıra takımın iskeletini oluşturan milli kaleci Harun Tekin ile Aziz Behich de Bursaspor'a veda etti.

Buna göre kalenin yeni sezonda Okan Kocuk'a emanet edilmesi bekleniyor. Aziz'in yerine Latovlevici kadroya dahil edilirken, Ertuğrul'un stoper bölgesindeki partneri Boca Juniors'tan gelen Vergini olacak. Orta sahada Badji ve Aytaç'ın yanı sıra Lima'nın da yeri garanti gibi görünüyor.

Yeşil Beyazlılar için en büyük sorunu ise hücum hattı oluşturuyor. Stancu bu bölgede tek alternatif olarak görünürken, Beşiktaş'tan Vagner Love'nin adı camiada yüksek sesle konuşuşmaya başlandı. Kanat bölgesi de takviye isteyen mevkiler arasında yer alıyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.30 07:14 - Son Güncellenme: 2018.08.30 07:16 - HABER MERKEZİ
A