Bursaspor altyapısında yeni dönem!

Bursaspor altyapısında yeni dönem!

Bursaspor Futbol Akademisi'nde, 2018-2019 sezonunda görev yapacak olan antrenörler Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan törenle tanıtıldı. Yeni Gençlik Geliştirme Kurumu üyeleri de törende yer aldı.

2018.07.13 19:18 - Son Güncellenme: 2018.07.13 19:19 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor altyapısında yeni dönem!

Vakıfbank Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde ki törene yönetim kurulu üyesi Görkem Akbaş, yedek yönetim kurulu üyeleri Hayrettin Gülgüler ve Mustafa Ermiş de katıldı. İlk olarak söz alan yönetici Görkem Akbaş, "Yıllardır Türk futboluna en üst düzeyde hizmet eden ve sayısız yetenekleri kazandıran bu eşsiz yerde 2018-19 sezonunun akademik kadrosunun imza töreninde sizlerle birlikte bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada bulunan bulunmayan tüm samimi kişi, kurum ve temsilcileriyle bu önemli yolculuğa çıkmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Geçmiş dönemde burada hizmet etmiş emekleri bulunmuş antrenör, yönetici, personel herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Tüzüğümüzün ilgili maddesi gereğince geçen sezon uygulanmaya başlanmış olan Gençlik Geliştirme Kurumu'nun yenilenmiş kadrosunu sizlere tanıtmak istiyorum. Bursa'mıza büyük hizmetleri bulunan değerli spor adamı Gençlik Spor İl Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Şahin hocamız bu kuruma başkanlık yapacaktır. Rıdvan Özkan ve Serhat Arı ile birlikte Bursaspor'a hizmet edecekler. Kendilerine bu görevi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Gençlik Spor İl Müdürü ve Gençlik Geliştirme Kurumu Üyesi Doç Dr. Süleyman Şahin ise, "Öncelikle değerli yöneticimiz Görkem Akbaş'a alt yapıda yeni bir bakış açısıyla Bursaspor'a büyük güç katma amacıyla çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum. Bursaspor Başkanımız ve yönetim kurulu olarak Gençlik Geliştirme Kurumu'yla ilgili bir yapılanmanın ve bu sürecin takibini rica ettiler. Bursaspor için verilen görevi bugüne kadar hiçbir zaman reddetmemiz mümkün olmadığı için elimizden gelen tüm imkanı bilgi birikimimizi Bursaspor'umuzun altyapısında Gençlik Geliştirme Kurumu'muzda yapacağız. Bu kurum 3 üyeden oluşuyor. Rıdvan Özkan ve Serhat Arı gibi değeri iki isimle beraber bu kurumda altyapının daha güçlenmesi için hem de altyapıda eğitim alan ve eğitim veren antrenörlerimizin ve sporcularımızın en iyi şekilde çağın bilimsel gereklilikleri noktasında yetişmeleri için son derece özverili bir çalışma yapacağız. Bütün dünyada altyapıların çalışmaları kulüpler tarafından önemle takip ediliyor ve destekleniyor. Bursaspor'da aslında geçmişte baktığınızda altyapısından çok önemli futbolcular yetiştirerek hem Avrupa'ya hem de Türkiye'nin önemli kulüplerine gönderiş çok başarılı bir geçmişi olan kulübümüz. İnşallah bunu daha da arttıracağız. 

"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Sözlerini sürdüren Şahin, "Beni şu an en fazla mutlu eden ve heyecanlandıran bu yeni bakış açısıdır. Bursaspor'un altyapıya daha fazla önem vererek ciddi bir çalışmanın içerisine girmesi camiamız adına bizi umutlandırıyor. Kurum olarak üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Antrenör eğitimlerine, antrenman planlamalarına, yaşlara uygun eğitimler, oyuncu seçimleri, atletik, performans ve velilere eğitim seminerleriyle birlikte altyapıda dünyada örnek teşkil eden idari yapılanmaları da tekrar gözlemleyerek Bursaspor'un altyapıda en iyi idari modeli oluşturması adına akademik çalışanlarla verimli bir tablo ortaya koymak istiyoruz. Başkanımız Ali Ay ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Onların heyecanı inşallah onların iyi niyeti ve yeni vizyonu Bursaspor'u güçlendirecektir." diye konuştu.

"KALİTELİ OYUNCU YETİŞTİRECEĞİZ"
Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörü Ümit Şengül uzun yıllar forma giydiği ve çeşitli kademelerde görev yaptığı Bursaspor'da tekrar görev aldığı için mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Çok zor ve meşakkatli bir yola çıkıyoruz. Uğraşacağız, çalışacağız, çabalayacağız, ben ve ekibim çağın gerekliliklerine uyum sağlayan, sürekli kendisini geliştiren, yenileyen, sporcularıyla ve çevreleriyle diyalog haline bulunan futbolcuların gelişimlerine kendilerini adayan antrenörler olarak yola çıkıyoruz. Bütün mesaimizi sporcularımıza ayıracağız. Futbol piyasasının daraldığı, kulübümüzün de maddi anlamda bu paydan nasibini aldığı bugünlerde altyapıdan yetişecek oyunculara çok fazla ihtiyaç var. Altyapıda da yapılması gerekenlerin analizini yapıyoruz, futbolcularımızın gelişimlerini bireysele kadar indirerek gerek mental, gerek fiziksel olarak katkıda bulunarak Bursaspor'a ne kadar oyuncu verebiliriz onun hesabını yapıyoruz. Şampiyonluklardan çok yetiştireceğimiz kaliteli oyunculara odaklanıyoruz. Antrenör arkadaşlarımızla birlikte üst yapıya hem donanımlı hem de kaliteli oyuncular yetiştirelim, oraya gittiklerinde de Bursaspor'a en iyi şekilde hizmet etsinler." dedi.

Konuşmaların ardından Bursaspor Futbol Akademisi'nde görev yapacak olan antrenörler, Gençlik Geliştirme Kurumu ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdiler.

2018-2019 Sezonu Bursaspor Futbol Akademisi Görevlileri

ÜMİT ŞENGÜL GENÇLİK GELİŞTİRME EĞİTİM DİREKTÖRÜ
TURHAN ŞEN U21 TAKIMI SORUMLUSU
MUZAFFER KABADAYI U21 TAKIMI ANTRENÖRÜ
TUNAHAN AKDOĞAN U19 TAKIMI SORUMLUSU
OKAN YILMAZ U19 TAKIMI ANTRENÖRÜ
NURGUT AK U17 TAKIMI SORUMLUSU
SERKAN TÜRKAY U16 TAKIMI SORUMLUSU
COŞKUN EMİNOĞLU U15 TAKIMI SORUMLUSU
FATİH ŞEN U14 TAKIMI SORUMLUSU
HACI MURAT YILMAZ U13 TAKIMI SORUMLUSU
KADİR CANTÜRK U12 TAKIMI SORUMLUSU
KADİR KORAY TANRIVERDİ KALECİ ANTRENÖRÜ
NAİM GÜREL KALECİ ANTRENÖRÜ
TAMER COŞKUN KALECİ ANTRENÖRÜ
YILMAZ BURUL 13-15 YAŞ GRUBU GELİŞİM DİREKTÖRÜ
TANER ERTAŞ U21 TAKIMI ANTRENÖRÜ
MÜMİN CEYLAN U19 TAKIMI ANTRENÖRÜ
İBRAHİM GIRAK FITNESS (ATLETİK PERFORMANS)ANTRENÖRÜ
HAKAN CENKÇİLER 9-12 YAŞ GRUBU GELİŞİM DİREKTÖRÜ
METİN AKDEMİR KALECİ ANTRENÖRÜ
AHMET TAYFUN KARAOSMAN U11 TAKIMI SORUMLUSU
MEHMET ŞENTÜRK U10 TAKIMI SORUMLUSU
VEDAT ŞEREF U9 TAKIMI SORUMLUSU
HAKAN ŞEN ANTRENÖR
SERDAR EREN ANTRENÖR
CEMİL ALABAŞ ANTRENÖR
TAHA ESENALP ANTRENÖR
ÖZGÜR METİN KONDİSYONER
LOKMAN AYYILDIZ KONDİSYONER
ERALP DÜLGER ANALİZ UZMANI

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.13 19:18 - Son Güncellenme: 2018.07.13 19:19 - HABER MERKEZİ
A