Bursalılar en çok bu rengi tercih ediyor

Bursalılar en çok bu rengi tercih ediyor

SEL-TAŞ Boya Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Karataş, Bursa'da son yıllarda en çok tercih edilen renklerin başında "552 Tudor" renk koduyla anılan açık gri olduğunu söyledi.

2018.07.27 09:10 - Son Güncellenme: 2018.07.27 12:18 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalılar en çok bu rengi tercih ediyor
05:12 Bursalılar en çok bu rengi tercih ediyor

İLGİLİ VİDEO

Bursalılar en çok bu rengi tercih ediyor

Bursa'da 2011 yılından beri hizmet veren ve Bursa'da önemli işlere imza atan SEL,TAŞ Boya Dekorasyon Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Karataş, açık renklerde 552 Tudor, koyu renklerde de marekeş renginin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Kullandıkları boyaların saf akrilik boya olduğunu söyleyen Karataş, "Kullandığımız boyalar saf akrilik boyalardır, silikonize boyalar değildir. İstediğimiz renk orijinalliğini biz Jotun boya ile elde ettiğimiz için, bu boya markasını kullanıyoruz. Bizim renk duvarımız var. Müşterilerimiz geldiğinde buradaki renk duvarında istediği renkleri seçebiliyor. Burada çiplerimiz var, müşterilerimize veriyoruz. Müşterilere hangi rengin hangisiyle uyumlu olabileceği fikrine yardımcı olabilmesi için çiplerimizin arkasında mimarların tasarladıkları uyumlar var. Bizden işçiliği yapmamızı istediklerinde de yardımcı olabiliyoruz. Biz burada hem boya satıyoruz, hem evlerinde rahat bir şekilde usta sorunu yaşatmadan güzel bir ortam sunmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz projelerle zaten biz kendimizi kanıtladık" dedi.

Renk duvarında kaybolacaksınız!

Bursa'nın en iyi firmaları ile çalıklarının altını çizen Karataş, " Bursa'nın en iyi firmalarıyla çalışıyoruz. Şu anda mesela Bademli'de Bursa'nın en büyük butik projesi denilebilecek bir projemiz var. Onu teslim etmek üzereyiz. Orada zaten hep mimarlarla çalışıyoruz. Her dairenin her villanın mimarı vardır. Biz bu mimarlarla ortak çalışıyoruz. Bugün buraya gelen kişi oturup duvarlarımızdan kendi rengini seçebiliyor. Müşterilerimizin istediği rengi biz burada mağazamızda yapabiliyoruz. Boya karıştırıcı ve mikserimiz var. İstediği anda müşteriye verebiliyoruz. Kendisi bir çay içerken boyası hazır olmuş oluyor. Bizim amacımız aslında boyanın çok kolay olduğunu göstermek. Müşterilerimizin istediği rengi aylarca düşünmeden elde etmesine yardımcı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Ev ilkbaharda boyanır

İlkbahar aylarında ev boyamanın daha çok tercih edildiğini söyleyene Lokman Karataş, "Çünkü insanlar yazın taile gidiyor kimse evinde kalmıyor. Sonbaharda da okullar açıldığı için tercih etmiyorlar. İlkbaharda boyanın yapılması daha doğru olur" şeklinde konuştu.

Boyalarda net bir fiyat veremediklerini, müşterilerin boyayı seçtikten sonra fiyatlandırma yaptıklarından da bahseden Karataş, "Müşterimiz geliyor, istediği boyayı seçiyor. Müşteriyi tek bir boyaya sabit bırakmıyoruz; çünkü kalitedebn kaliteye boyalar değişiyor. Saf akriliği var, silikonlusu var; buna göre boya fiyatları değişken olabiliyor. Gelsinler bizden fiyat alsınlar illa boyayı burdan almak zorunda değiller. Biz burada hangi ürünün nasıl kullanılacağını, hangi ürünlerin kendi projelerinde olması gerektiği konusunda yardımcı oluyoruz. Herkes istediğini bize sorabiliyor" sözlerini kulandı.

Bursa'da antrasit renkler

Bursa'da genellikle son yıllarda tercih edilen renklerin antrasit renkleri olduğunu vurgulayan Karataş, sözlerine şu şekilde devam etti."Bizim çalıştığımız firmalar özellikle antrasit renkleri ve gri tonları daha çok tercih ediliyor. Bu sene özellikle gri tonlarında satışlarımız oldu. Duvarlarda beton görünümlü ürünleri de çok tercih ediyorlar. Bizim minare boyamız var mesela; beton hissiyatı almak isteyen müşterilere verebiliyoruz. Dış cephelerde de genellikle gri tonları kullanılıyor. Geçen yıllarda özellikle açık bej ve kahve tonlarını çok kullandık. Renk konusunda biraz öncü de olduk. Şu anda gri ve toprak tonları dış cephelerde daha çok kullanılıyor"

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.27 09:10 - Son Güncellenme: 2018.07.27 12:18 - HABER MERKEZİ
A