Bursalılar bu hafta sonu sallanacak

Bursalılar bu hafta sonu sallanacak

Dünyanın ilk ve tek hamak festivali olan Bursa Hamak Festivali, 11-12 Ağustos'ta tüm hamak sevenleri ikinci kez Balat Atatürk Ormanı'nda buluşturacak.

2018.08.09 11:28 - Son Güncellenme: 2018.08.09 11:29 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalılar bu hafta sonu sallanacak

Ücretsiz sanat atölyeleri ve nostaljik oyunlarla dolu bir içeriği olan festivalin ilk akşamı Mehmet Kandemir'in Poi gösterisiyle ışık saçarken, ikinci gün Neyzen Akustik konseri ile devam edecek, kapanış ise Yazar Sunay Akın gösterisi ile gerçekleşecek.

"Sallanırken esneyen festival" sloganıyla yola çıkan ve yaş sınırı olmayan Bursa Hamak Festivali, tüm katılımcılarını yaz uykusuna yatmaya, dinlenmeye ve eğlenceye davet ediyor. Girişleri ücretsiz olan ve sabah 10:00'dan akşam 22:00'a kadar süren festival programının en büyük vaadi gölge, serinlik ve sessizlik olurken, hamağı olmayanlar için de birbirinden cazip hamaklar satışa sunulacak.

Photo Graphica Network'un organizasyonuyla gerçekleşen festival; Eker Süt, Bursagaz, Vespa (Ceketciler), Özel Zeynep Anaokulu ve Nilüfer Belediyesi katkılarıyla düzenleniyor. Festival; Erikli, Eker, Aroma, Özgen, MSB Mutfak ve Harvel's gibi yiyecek içecek markalarının katılımıyla ise lezzet kazanıyor.

SANATA VE OYUNLARA DOYULACAK

Bu yıl 3 binin üzerinde hamak severin katılmasının beklendiği festivalde uyku saatleri dışında program akışına göre Hayal Kahvesi'nin katkılarıyla Neyzen Akustik Konseri ile DJ Furkan Kozanlı performansları yer alırken, etkinlik alanı; Hayat Ağacı Atölyesi koordinasyonuyla yer alan atölyelerin, ip, halat ve el sanatları konseptli ücretsiz çalışmalarıyla renklenecek. Mavi Balon Gösteri Hizmetleri'nin gazoz kapağı, kocaayak, ip atlama, cilli gibi nostaljik oyunları ve sponsorların satranç, dart turnuvası, halka atma gibi birbirinden eğlenceli oyunlarıyla ise katılımcılar ödüle doyacak.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.09 11:28 - Son Güncellenme: 2018.08.09 11:29 - HABER MERKEZİ
A