Bursalı motosikletçiler Midilli yolcusu

Bursalı motosikletçiler Midilli yolcusu

Edremit Körfezi Motosiklet Kulübü (EKMOK) tarafından bu yıl 6. kez düzenlenen Uluslararası Motosiklet Festivali, Yunanistan'ın Midilli Adası'nda gerçekleştiriliyor.

2018.08.03 10:30 - Son Güncellenme: 2018.08.03 10:31 - Spor
A
Bursalı motosikletçiler Midilli yolcusu

Bu kapsamda, EKMOK öncülüğünde Türkiye'nin dört bir yanından 150 motosikletli festivale katılmak için Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Deniz Hudut Kapısı'ndan feribotlarla Midilli Adası'na geçti.

Türkiye'nin batısındaki en uçtaki sınır kapısı olarak nitelendirilen Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünden uzun kuyruklar oluşturan kalabalık motosikletli grubu adına gazetecilere açıklamalarda bulunan EKMOK Yönetim Kurulu Üyesi Besim Eraslan, Midilli Adası'ndaki kardeş motosiklet kulübüyle ortaklaşa düzenledikleri festivale ilginin yoğun olduğunu söyledi.



5 yıldan bu yana Edremit ve çevre ilçelerinde düzenledikleri motosiklet festivalinin bu yıl 3-6 Ağustos tarihlerinde Yunanistan'ın Midilli Adası'nda gerçekleşeceğini kaydeden Eraslan, "Bu yıl festivalimize Edremit'teki kulüp üyelerimiz dışında, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Balıkesir gibi Türkiye'nin birçok kentinden motosiklet tutkunları katılıyor. Festival kapsamında Midilli Adası turu, geziler, konserler ve birçok eğlenceli etkinliklerin festival programı içerisinde yer alacak. Beraberimizde getireceğimiz çadırlarla kamplar kuracağız. Bol bol denize girip, eğleneceğiz. Tüm bunları yaparken de Ege'nin iki yakasındaki Türk-Yunan dostluğunun da pekiştirilmesine katkı vermeye çalışacağız"diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.03 10:30 - Son Güncellenme: 2018.08.03 10:31 - Burcu Kahraman
A