Bursalı Mehmet Aydın Ferrari ile böyle görüntülenmiş!

Bursalı Mehmet Aydın Ferrari ile böyle görüntülenmiş!

Çiftlik Bank'un kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay'da 640 bin dolarlık (yaklaşık 2.5 milyon TL) süper lüks Ferrari marka bir otomobille sokaklarda kameralara yakalanmış.

2018.03.21 10:50 - Son Güncellenme: 2018.03.21 11:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı Mehmet Aydın Ferrari ile böyle görüntülenmiş!
00:40 Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın Uruguay'da Ferrari ile görüntülenmiş!

İLGİLİ VİDEO

Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın Uruguay'da Ferrari ile görüntülenmiş!

Uruguay'da Malvín Norte adlı dar gelirli insanların yaşadığı bir bölgede dolaşan SCJ2583 Plaka numaralı bir Ferrari 458 Spider'in görüntüleri kısa sürede dikkat çekti.

Bölgenin sakinleri aracın kime ait olduğunu uzun süre soruşturdu. Araç sahibinin uyuşturucu ticaretiyle ilişkisi olduğu iddia edilen yorumlar sosyal ağlarda hızla yayıldı.

URUGUAY'DAKİ BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

Kara Para Aklama Önleme Sekreterliği ve Polis, aracın gizemli sahibinin kim olduğu sorusunu cevaplamak için gelişmeler üzerine bir soruşturma başlattı.  Yerel kaynaklara göre Mehmet Aydın ismi açıklanmayan tanıdığı üzerinden bir inşaat şirketi kurdu ve Punta del Este'nin Trump Kulesi'yle iş yaptı, şirketi inşaat malzemeleri sağlıyordu.

FERRARİ'SİYLE SOKAKLARDA DOLAŞTI

Son olarak sürpriz bir şekilde Çiftlik Bank'un kurucusu Mehmet Aydın, Ferrari içinde trafikte görüntülendi. Görüntülerde aracın bir kavşakta dönüş yapmayı beklerken yanına yaklaşan bir araçtakilerin sürücüyü uyarması ve Ferrari'nin hızla yola çıkıp spin atması ve Mehmet Aydın'ın aracı geri vitese takıp düzelttikten sonra hızla yola devam etmesi görünüyor. Görüntüleri Metin Cihan Twitter üzerinden paylaştı.

Öte yandan bölgedeki kaynakların da bu haberlerin yayılmasından sonra Aydın'ın Uruguay'dan ayrıldığını belirtti.

FERRARİ BABAMIN HEDİYESİ DİYE ÖLMÜŞ BABASI HAKKINDA YALAN SÖYLEDİ

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Uruguay'da kaldığı zamanlarda Osman K.'nın üzerine satın aldığı Ferrari'yi kullandı. Komşularının aktardığına göre, Aydın kendisine Ferrari hakkında soru soran komşularına, 'Ferrari babamın hediyesi' cevabını verdi.

Mehmet Aydın'ın Uruguay'da bir süre ikâmet ettiği evin komşuları ise Mehmet Aydın'ı fotoğraflarından tanıyarak Aydın'ın Aralık ayına kadar lüks apart otelde yaşadığını aktardı.

MALLARI BİR TÜRK'ÜN ÜZERİNE GEÇİRDİ

Mehmet Aydın'ın mülklerini üzerine yaptığı Osman K. ise 10 sene önce neredeyse 'beş parasız' halde ülkeye gelen ve ülkedeki ilk zamanlarında inşaat işlerinde çalışan bir Türk...

Mehmet Aydın'ın Uruguay'da satın aldığı mülkleri şüphe çekmemek için söz konusu kişinin üzerine kayıt ettirdiği öğrenildi. Hürriyet'in ulaştığı bilgilere göre, Osman K., 2011 yılında Uruguay'da 100 bin (o dönemde 5.420 dolar değerinde) Uruguay pesosu ile düşük sermayeli inşaat şirketi kurdu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.21 10:50 - Son Güncellenme: 2018.03.21 11:10 - HABER MERKEZİ
A