Bursalı firmalardan 3 Aralık mesajı "Engel olma, farkında ol!"

Bursalı firmalardan 3 Aralık mesajı "Engel olma, farkında ol!"

Bursa'da faaliyet gösteren firma yöneticileri, 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık yaratmak amacıyla bir videoda buluştu.

2018.12.03 09:42 - Son Güncellenme: 2018.12.03 10:23 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı firmalardan 3 Aralık mesajı "Engel olma, farkında ol!"
02:52 Bursalı firmalardan 3 Aralık mesajı "Engel olma, farkında ol!"

İLGİLİ VİDEO

Bursalı firmalardan 3 Aralık mesajı "Engel olma, farkında ol!"

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla Bursa'da faaliyet gösteren firma yöneticileri bir video klip çekti. Ops Team Building'in başlattığı kurumsal sosyal sorumluluk projesine Bursa'da faaliyet gösteren 10 firma ve 3 sivil toplum kuruluşu dahil oldu. Gerçekleşen projede kurumlar işaret dili ile Dünya Engelliler Günü için ortak bir çağrıda bulundu.

Ops Team Building Kurucusu Furkan Eyikul, "Biz bu kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile bağımızı çalıştığımız alan üzerinden kuruyoruz. Yani toplulukların barışçıl ve verimli alanlarda çalışması bizim için çok önemli. Özel sektör firmalarının her biri  güçlü ve değerli,  aynı zamanda Bursa'ya değer katıyorlar biz de bu kurumları bir araya getirip  birlikte bir söylem üreterek ve hareket ederek bu gücün çok daha fazla ve etkili olacağı bir farkındalık oluşturmak istedik. Katılan ve destek veren kurumların tamamına teşekkür ediyorum. İşaret dili tercümesinde yoğun programına rağmen destek olan Gökçe Çayır'a ayrıca teşekkür ediyorum. İşaret dili konusunda profesyonel olmadığımızı hatırlatarak, hatalarımız ve kusurlarımız için herkesin affına sığınıyoruz. Bu projenin işaret dili konuşmamız için de bir başlangıç olduğuna inanıyorum. Proje dahilinde bir araya gelen kurumlardan da bu şekilde geri dönüşler almak bizi çok mutlu etti" dedi. 
Katılan firmalar ise şu şekilde belirtildi; Ops Team Building, www.bursadabugun.com, Project Speakeasy, Elring Klinger, Hastavuk, BUİKAD, ikayder, PRWEST Global Consulting, Maysan Mando, Golf Dondurma, Jci Bursa, Ünver Group, Bursalı Tekstil.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.03 09:42 - Son Güncellenme: 2018.12.03 10:23 - HABER MERKEZİ
A