Bursada Bugün yeni yayın dönemi başlıyor

Bursada Bugün yeni yayın dönemi başlıyor

Türkiye'nin en çok tıklanan yerel internet haber portalı Bursada Bugün, internet, radyo, webtv ve gazetesiyle yeni yayın döneminde yine ses getirecek projelere imza atıyor. Pazartesi itibariyle başlayacak yeni yayın döneminde 94.2 Radyo Bursada Bugün ve Bwebtv'de yayınlanacak programları izlemeden ve dinlemeden geçmeyin...

2018.09.24 08:42 - Son Güncellenme: 2018.09.24 09:40 - Bursa Bölge
A
Bursada Bugün yeni yayın dönemi başlıyor

Bursa'da tüm sitelerde en yakın rakibine açık ara fark atan Bursada Bugün, Türkiye'de de tüm yerel internet siteleri arasında lider olmayı sürdürüyor. Hızlı, çarpıcı, doğru ve tarafsız haber anlayışı, basın yayın ilkelerine bağlı haberleriyle tüm okurlarımızın gönüllerinde taht kuran Bursada Bugün, internet, radyo, webtv ve gazetesiyle yeni yayın döneminde yine ses getirecek projelere imza atıyor.

24 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak yeni yayın dönemiyle ilgili açıklama yapan Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir, yeni yayın döneminde 94.2 Radyo Bursada Bugün ve Bwebtv'de yayınlanacak programlar, Bursada Bugün'de yayınlanacak özel haberler ile okuyucularının güvenine layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

RADYO PROGRAMLARI BURSA'NIN GÜNDEMİNİ BELİRLEYECEK

Pop ve yabancı hit şarkı yayınıyla 94.2 Radyo Bursada Bugün'ün ciddi bir dinleyici kitlesi olduğuna dikkat çeken Mesut Demir, "Bizim en büyük gücümüz, Radyo Bursada Bugün dinleyicilerimizdir. Bursalıların bu güvenine layık olmak için yeni yayın dönemimizde çeşitli programlar hazırladık. Hafta içi her sabah saat 07.30 ile 09.00 arası Bursa'nın en çok dinlenen dj'lerinden Kaan Vardar'ın sunacağı K Dönüşü programı, ardından genç vizyon-genç bakış programı sizlerle olacak. Salı ve Perşembe günleri saat 17.30 ile 19.00 arası Mehmet Ali ile Köşe Bucak programı, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri ise Pınar Yeniyiğit'in sunduğu Pınar'ın Güncesi programı dinleyicilerimizle buluşacak. Sümeyye İnan'ın sunduğu Sağlıkta Bugün programı her Salı 09.00'da, Mehmet Ali Ekmekçi'nin sunduğu Eğitimde Bugün programı her Çarşamba 09.00'da, İş Dünyasında Bugün programı her Perşembe 09.00'da, Sağlık Vizyonu Esentepe her Perşembe 16.30'da, Gayrimenkulde Bugün programı her Cuma saat 09.00'da, Bursa'nın Değerleri programı her Cuma 16.00'da dinleyicilerimizle buluşacak" dedi.

BWEBTV BURSA'NIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Yeni yayın döneminde Bwebtv'nin de yeni programlarla ses getireceğini dile getiren Mesut Demir, "Bursadabugun.com haber portalının en çok takip edilen kısmı Bwebtv videoları oluyor. Biz de Bwebtv'yi daha canlı hale getirmek için yeni programlar hazırladık. Gündemde Bugün, Siyasette Bugün, Sporda Bugün, Eğitimde Bugün, Sağlıkta Bugün, İş Dünyasında Bugün, Gayrimenkulde Bugün, Alışverişte Bugün, Otomotivde Bugün, Mahallemde Neler Oluyor?, İlçemde Neler Oluyor?, Bursa Geceleri, Bursa'nın Değerleri, Söz Bursalılarda programlarıyla Bwebtv, yine en çok izlenen webtv olmayı sürdürecek. Bursadabugun.com güçlü kadrosuyla yeni yayın döneminde yine Bursa'nın gündemini oluşturmaya, siyasetten ekonomiye, spordan magazine her alanda özel haberleriyle Bursa'nın gözde medyası olmaya devam edecek. Yenilenen kadromuzla sıfır haber politikası, vizyon ve hedef çizgimiz doğrultusunda tarafsız habercilik yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.24 08:42 - Son Güncellenme: 2018.09.24 09:40 - Alican Özbay
A