Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Huzur ve güven şehri Yıldırım

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Huzur ve güven şehri Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa ve Yıldırımlıların huzur ve güvenliğinin sağlanmasında kilit rol oynayan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Önder'i ağırladı.

2019.04.16 13:41 - Son Güncellenme: 2019.04.16 13:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz: Huzur ve güven şehri Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Oktay Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Önder'i ağırladı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atanan Osman Ak'a, Yıldırım'a ve Bursa'ya verdiği hizmetler için teşekkür eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Emniyet Müdürümüz, Bursa'daki görev süresi içerisinde Yıldırım ve Bursa'da asayiş ve güvenliğinin sağlanması, madde bağımlılığı ve satışı ile mücadele konuları başta olmak üzere, vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam

sürmesi için farkındalık oluşturan çalışmalara imza attı. Sayın müdürümüz görev yaptığı süreç boyunca hayata geçirdiği projelerle devlet millet birlikteliğinin en güzel örneklerinden birisini teşkil ederek adeta devletin gülen yüzü oldu. Tüm Bursalılar gibi biz de bu özverisinden dolayı kendisini kutluyoruz. Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, şehrimize kattığı hizmetler ve gerçekleştirdiği nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum" dedi. Bursa'dan ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Osman AK da Başkan Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi.

'GELECEĞİMİZİN TEMİNATI'

Yıldırım'da huzurun tesisi ve vatandaşların güvenliği adına güvenlik güçlerinin hayati hizmetler yürüttüğünü vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, "Yıldırım'da huzurun ve asayişin tesisi için güvenlik güçlerimiz önemli çalışmalara imza atıyor. Emniyet teşkilatımız ve jandarma kuvvetlerimiz, vatandaşlarımızın günlük yaşamda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması adına gece gündüz demeden ilçemizde önemli hizmetler gerçekleştiriyor. Özellikle günümüzde evlatlarımızın parlak yarınlarını tehdit eden madde bağımlılığı ve temini ile mücadele konusunda, bilinçlendirme faaliyetlerinin yanı sıra etkin müdahalelerle çocuklarımızı ve dolayısıyla geleceğimizi koruyor. Güvenlik güçlerimiz Türkiye'nin her yerinde ülkemizin bekası ve toplumun mutluluğu adına fedakârca görev yapıyor. Bu vesile ile cennet vatanımız üzerinde hain planları olan şer odaklarının emellerine ulaşmaması adına mücadele ederken şehadete ulaşan aziz şehitlerimize ve milletin bütünlüğü için beden sağlığını yitiren kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Emniyet güçlerimizi ve jandarma mensuplarımızı vatandaşlarımızın güvenliği ve ilçemizde huzurun sağlanması adına gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü kutluyorum. Biz de yerel yönetim olarak güvenlik güçlerimize her türlü desteği sağlayacağız. İlçe Emniyet Müdürümüz Erol Turan ve İlçe Jandarma Komutanımız Ahmet Önder'e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.16 13:41 - Son Güncellenme: 2019.04.16 13:42 - HABER MERKEZİ
A