Bursa'yı Gemlikli atletler temsil edecek

Bursa'yı Gemlikli atletler temsil edecek

Kocaeli ve Balıkesir'de düzenlenen atletizm müsabakalarında şampiyon olarak, 1 Kasım 2018 tarihinde Gaziantep'te düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında, Marmara bölgesinden Bursa'yı ve Gemlik'i temsil etmeye hak kazanan Gemlik Belediyesporun başarılı atletleri Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı ziyaret etti.

2018.11.06 13:47 - Son Güncellenme: 2018.11.06 13:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'yı Gemlikli atletler temsil edecek

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'ın yanı sıra Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, belediye meclis üyesi Bayram Polat ve Belediyespor Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş'te hazır bulundu.

Kısa sürede Türkiye çapında ses getiren dereceler elde eden sporcuları tek tek tebrik eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Belediyespor kulübümüz her yıl bizi gururlandırmaya devam ediyor. Genç sporcularımızın başarılarıyla mutlu oluyoruz" diye konuştu. Yılmaz, Gemlik'te sporun ve sporcunun gelişimine yönelik, hizmet, destek ve tesis yatırımlarının da devam edeceğini belirterek, "Ülke sporuna ve gençlerimize hizmet etmek için elimizdeki bütün imkânları seferber etmeye devam edeceğiz" dedi.

Günün anısına çekilen fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.06 13:47 - Son Güncellenme: 2018.11.06 13:47 - HABER MERKEZİ
A