Bursa ve Bursalılara Erdoğan dopingi (ÖZEL HABER)

Bursa ve Bursalılara Erdoğan dopingi (ÖZEL HABER)

AK Parti Bursa teşkilatı,  geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingi ile taçlanan seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Bursada Bugün'e verdiği özel röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingini ve de seçim maratonunu değerlendirdi. Bursa ile ilgili olumlu gelişmeler olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, Millet İttifakı'nda ise HDP ve CHP'yi hedef aldı.

2019.02.18 10:22 - Son Güncellenme: 2019.02.18 10:26 - Bursa Bölge
A
Bursa ve Bursalılara Erdoğan dopingi (ÖZEL HABER)
04:06 Bursa ve Bursalılara Erdoğan dopingi (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa ve Bursalılara Erdoğan dopingi (ÖZEL HABER)

HABER: BURCU SEKMEN KAMERA: SEFA BALABAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ile ilgili verdiği müjdelerin seçim çalışmalarına hız ve ivme kazandırdığını ifade eden Hakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın ziyaretiyle gerçek anlamda seçim coşkumuzu göstermiş olduk. Teşkilatımıza, sanayicilerimize ve iş adamlarımıza bu teşrife göstermiş oldukları bu coşkulu katılım için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız, Bursa'dan çok iyi duygularla ve mutlu bir şekilde ayrıldı. Doğanbey'den Uludağ'a, kentsel dönüşümden TEKNOSAB'a kadar birçok konu ile yakından ilgileniyor ve Bursa'yı önemsiyor. Bursa'mızın 31 Mart'tan sonra yeni bir belediyecilikle tanışması niyetiyle yola çıktık. Türkiye maalesef bulunduğu coğrafi konum nedeniyle çok farklı bir değer taşıyor. Tarih içinde birçok kez işgal edilmeye çalışıldık, bizi topraklarımızdan sürmeye çalışıyorlar. Burada yaşayan her vatandaşımız, ne yapılmak istendiğinin farkındadır" diye konuştu.

24 Haziran seçimlerinde başlayan ve 31 Mart seçimlerine de yansıyan Millet ittifakını sert bir dille eleştiren Çavuşoğlu, "Bugün karşımızda konumlanan ittifakın partnerlerine baktığımızda yerli ve milli kaygılardan uzak olduğunu görüyoruz. HDP'nin PKK'nın siyasi bir kolu olmadığını kim söyleyebilir. Bunu bu kadar açık ve net ifade etmemin nedeni ise HDP'li bir milletvekilinin açlık grevlerine destek vermek için terörist başı Apo'nun özgürlüğü için yürütmek isterken ona engel olan polis kardeşimizi ısırıyor. Ankara'da katliam yapan canlı bombanın tabutuna bir HDP'li omuz verebiliyor. Tüm bunlar ayan beyan ortadayken ve bu şekilde PKK'yı temsil ederken, bugün kurucu partiyi temsil ettiği iddiasıyla CHP aynı karede buluşuyor. Kimse milletin aklıyla alay etmeye kalkmasın" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.18 10:22 - Son Güncellenme: 2019.02.18 10:26 - Cemile Köseoğulları
A