Bursa Valisi Küçük'ten BTB'ye veda ziyareti

Bursa Valisi Küçük'ten BTB'ye veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Valiler Kararnamesi kapsamında Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilen Vali İzzettin Küçük, Bursa Ticaret Borsası'na (BTB) veda ziyareti gerçekleştirerek, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

2018.11.05 16:03 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Valisi Küçük'ten BTB'ye veda ziyareti

Vali İzzettin Küçük'ün Bursa'ya vizyon kazandıran önemli çalışmalara liderlik ettiğini hatırlatan BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, başarılı çalışmalarından ötürü Vali Küçük'e teşekkür etti. Matlı, "Görev süreniz boyunca bu şehrin ihtiyaç ve beklentilerini yerine getirebilmek adına çalıştınız. Bursa'ya vizyon kazandıran proje ve çalışmalara öncülük ettiniz. Tüm kurumlarla dirsek teması halinde oldunuz. Ben bu anlamda bütün üyelerimiz adına sizlere teşekkür ediyor, yeni görevinizde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Bursa'nın huzur ve esenlik şehri olduğunu kaydeden Vali İzzettin Küçük, "İki buçuk yıl önce Bursa Valiliği görevine atandığımda da Bursa dinamikleri ve halkı beni çok güzel karşılamıştı. Ben de tüm samimiyetimle bu kadim şehir için her platformda çalıştım, çabaladım. Kentin tüm dinamikleriyle bir uyum içerisinde çalıştığımızı düşünüyorum. Bursa Ticaret Borsası da bu dinamiklerin arasında yer alıyor. Ben de bu uyumlu çalışma dönemi için sizlere teşekkür ediyorum. Umuyorum bu güzel şehir bundan sonra da her şeyin en iyisini ve en güzelini yaşar" şeklinde konuştu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.05 16:03 - Son Güncellenme: 2018.11.05 16:04 - HABER MERKEZİ
A