Bursa Valisi Canbolat'tan 10 ocak idareciler günü mesajı

Bursa Valisi Canbolat'tan 10 ocak idareciler günü mesajı

Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda, Mülki İdare Amirleri sınıfının ilk mesleki toplantısı milat alınarak,10 Ocak tarihi İdareciler Günü olarak kabul edilmiştir.

2019.01.10 07:52 - Son Güncellenme: 2019.01.10 07:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Valisi Canbolat'tan 10 ocak idareciler günü mesajı

"Mülki İdare Amirleri, devlet ile vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendiren; milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden; bunu yaparken de Osmanlının manevi fatihi Şeyh Edebali'nin"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturunu gözeten,devletimizin en önemli yapı taşlarıdır. 

Mülki idare camiası vatandaşa hizmet için vardır ve tüm idareciler görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirirler. Çünkü devletin şefkat eli olan Mülki İdare Amirleri vazifelerini icra ederken halka hizmeti Hakka hizmet olarak görürler. Bu bilinçle çalışmalarını sürdüren bir Mülki İdare Amirinin, devletimizin önüne koyduğu hedeflere ulaşmasında önemli katkılar sunduğu yadsınamaz bir gerçektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize  Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatlarını işlerine adayan ve memleketin her köşesinde, özellikle Ulu Şehir Bursa'da kendilerine tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve çabası içerisinde olan başta Vali Yardımcılarımız ile ilçelerimizde hizmet veren Kaymakamlarımız olmak üzere, tüm Mülki İdare Amirlerimizin 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, sevenleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.10 07:52 - Son Güncellenme: 2019.01.10 07:54 - HABER MERKEZİ
A