Bursa Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Bursa Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

TÜRKİYE'nin en gözde kış turizm merkezi Uludağ'da, hafta sonu tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı ziyaretçiler, kayak yapıp, kızakla kaydı. Özellikle günübirlik ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle Uludağ'a girişte uzun araç kuyrukları oluştu. 

2018.02.25 11:29 - Son Güncellenme: 2018.02.25 12:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu
04:17 Bursa Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

02:49 Bursa Uludağ balık istifi!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ balık istifi!

Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Uludağ'ın zirvesinde kışın tadını çıkardı.

Kar kalınlığının 1 metre 20 santimetre olarak ölçüldüğü beyaz cennette, hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düştü. Aileleriyle birlikte eğlenceli hafta sonu geçirmek isteyen tatilcilerin Uludağ'a akın etmesiyle girişlerde uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma trafik ekipleri, yolların kapanmasını önledi.



Tatilciler, kiraladıkları kızaklarla kaymanın keyfini çıkarırken, zaman zaman yaşanan ufak kazalar pistlerde renkli görüntüler oluşturdu. Tatilci yoğunluğu, işletmecilerin yüzünü güldürürken, kızaklarla kayıp, eğlenen tatilciler ise Uludağ'dan mutlu ayrılıyor.



Uludağ'a hafta sonları günde 3 bin kişinin geldiğini belirten kızak işletmecisi Nusret Santur, yoğunluktan memnun olduğunu söyledi. Santur, "Bu sezon güzel geçiyor. Herhangi bir eksikliğimiz yok. İnsanlar da memnun. Pistimiz de aynı anda 400 kişiyi alabiliyor" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.25 11:29 - Son Güncellenme: 2018.02.25 12:35 - HABER MERKEZİ
A