Bursa, UBTM World Barcelona Fuarı'nda tanıtıldı

Bursa, UBTM World Barcelona Fuarı'nda tanıtıldı

Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi ile birlikte, 28-30 Kasım tarihleri arasında İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenen IBTM World Barcelona Fuarı'nda stant açtı.

2017.12.06 10:15 - Son Güncellenme: 2017.12.06 10:16 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa, UBTM World Barcelona Fuarı'nda tanıtıldı

Kongre ve fuarcılık sektörüyle ilgili Avrupa'da yapılan en büyük iki fuardan birisi olan İbtmworld Barcelona Fuarı'nda Bursa tanıtıldı. Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, Merinos AKKM ile birlikte IBTM World Barcelona Fuarında açtıkları stantla Bursa'nın ve Merinos AKKM'nin tanıtımını yaptılar.

Fuarla ilgili izlenim ve değerlendirmelerini paylaşan Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, daha önce birçok kez ziyaretçi olarak katıldıkları IBTM World Barcelona Fuarı'nda bu kez katılımcı olarak yer aldıklarını ifade etti. Eker, "Fuarda hem Bursa'nın hem Merinos AKKM'nin tanıtımını yaptık. Katılım amacımız hemen iş elde etmek değil, daha çok uzun vadeli olarak bu konuyu düşünmekti. Bu sektörde Bursa olarak, Merinos AKKM olarak, BURKON olarak, biz de varız demekti. Merinos AKKM gibi bir değerimiz var. Bu değerimizi dünyanın her yerine tanıtmalıyız. Bu hedef doğrultusunda Merinos AKKM ile işbirliği yaparak bu önemli fuarda Bursa'mızı Avrupa'ya tanıtmaya çalıştık" dedi.

"HOLLANDA VE GÜNEY KIBRIS'TAN TALEP VAR"

Fuarın oldukça verimli geçtiğini ifade eden Eker şunları söyledi: "Bu fuarlar uzun vadeli bir yatırım. Orada daha çok yeni insanlarla tanışmak ve mevcut tanıdıklara tekrar kendimizi hatırlatmak önemli. Fuarcılık ile ilgili gözlemlerimiz de oldu. Uluslararası fuarda neler yapılıyor inceldik. Bursa'da düzenleyeceğimiz fuarlarda, bu fuarlardan uyarlayabileceğimiz bir şeyler var mı onlara baktık. Bursa'yı güzel temsil etmeye çalıştık. Türkiye'den bizim dışımızda İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya'dan da firmalar vardı. Bu fuarlar daha çok ikili iş görüşmelerinin yapıldığı fuarlar olmasına rağmen 2 talep aldık. Hollanda Ambalaj Derneği, Uludağ'a gelmek istediğini belirtti. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden bir firma da Bursa'ya bir turist grubu getirmek istediğini belirtti. Umarım bu güzel bir başlangıç olur ve devamı gelir."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.06 10:15 - Son Güncellenme: 2017.12.06 10:16 - HABER MERKEZİ
A