Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı: "Dedikodular ekonomimize zarar veriyor"

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı: "Dedikodular ekonomimize zarar veriyor"

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, son günlerde çeşitli firmalar ile ilgili çıkan haberler konusunda açıklama yaptı.

2018.09.12 14:46 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:46 - Bursa Bölge
A
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Matlı: "Dedikodular ekonomimize zarar veriyor"

Haberlerin söylemden ibaret olduğunu dile getiren Matlı, "Dedikodular, çok büyük emeklerle ortaya çıkmış şirketlere  hem de ekonomimize zarar veriyor" dedi.

Türkiye ekonomisinin hassas bir dönemden geçtiğini hatırlatan Özer Matlı, bugünlerde daha çok birlik ve beraberliğin ön planda olması gerektiğini ifade etti. Matlı, "Son günlerde ülke ekonomisine ciddi anlamda katkılar sunan, istihdam sağlayan ve ülkemizin bayrağını ihracat yoluyla yurtdışında da dalgalandıran firmalarımız hakkında çıkan haberler yalnızca söylemden ibarettir. Hiçbir gerçeklik payı olmayan bu tarz haber ve dedikodular, ülke ekonomisinin yanı sıra firmalarımızı da yıpratıyor" şeklinde konuştu.

İktisadi temellere dayanmayan bir süreç yaşadığımızı ve bu sebeple herkesi daha itidalli ve sağduyulu olmaya davet eden Başkan Özer Matlı, "Hükümetimiz içerisinde bulunduğumuz ekonomik süreçten en az hasarla çıkmamız için gereken önlemleri alıyor. Dolayısıyla bu süreçte herkesin daha sağduyulu davranması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.12 14:46 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:46 - Gülcan Tekin
A