Bursa Soğanlı'daki daireler için bir günde 75 ön talep

Bursa Soğanlı'daki daireler için bir günde 75 ön talep

Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nda Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki dairelerin satışı için 75 tane ön talep imzalandı.

2018.04.14 19:19 - Son Güncellenme: 2018.04.14 19:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Soğanlı'daki daireler için bir günde 75 ön talep

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nda Osmangazi Belediyesi'nin standı yoğun ilgi gördü.

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı'da 5 etap halinde gerçekleştirdiği 2 bin 200 konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uludağ'ın eteklerinde yeni yapacağı Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile fuarda yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentsel dönüşümde ideal olarak gösterdiği zemin artı 5 kat sisteminin tek uygulandığı proje olan Soğanlı'da vatandaşlar yeni dairelerinde oturmaya başladı.

Projede tamamlanan ve belediyenin elinde olan daireler açık arttırmayla satılırken, oturmaya hazır daireler fuarda da büyük rağbet görüyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kendi kültürümüze uygun mimarisiyle, vatandaşların komşuluk ilişkilerinin daha iyi olacağı, eski mahalle kültürünün yaşanabileceği geniş caddeleri sokakları, spor tesisleri, camisi, okulu, yüzme havuzu hakikatten çok güzel bir mekan ortaya çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yapmış olduğumuz projede bakanlık kendi dairelerini, müteahhit kendi dairelerini aldı. Diğer kentsel dönüşümlerde kullanmak üzere elimizde olan dairelerin satışını da yapıyoruz. Belediyemizin elindeki daireleri satarak diğer kentsel dönüşümler için kaynak oluşturuyoruz" dedi.

Özellikle hafta sonu ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği fuarda, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nden daire satın almak isteyen yatırımcılar ön talep imzalıyor. Projenin dev maketini inceleyen yerli ve yabancı ziyaretçilere belediye yetkilileri tarafından projeyle ilgili detaylı bilgi veriliyor. Soğanlı'daki dairelerin satışı için sadece cumartesi günü 75 adet ön talep imzalandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.04.14 19:19 - Son Güncellenme: 2018.04.14 19:20 - HABER MERKEZİ
A