Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Aksu, mazbatayı almadan kolları sıvadı

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Aksu, mazbatayı almadan kolları sıvadı

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Refik Aksu, mazbatayı almadan kolları sıvadı. 

2018.01.14 12:31 - Son Güncellenme: 2018.01.14 12:32 - Bursa Bölge
A
Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Aksu, mazbatayı almadan kolları sıvadı

5 adaylı kongrede rakiplerini geride bırakarak ipi göğüsleyen ve Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Refik Aksu, seçim öncesi esnafa verdiği sözlerden ilkini gerçekleştirdi. Aksu, Nilüfer'deki Beşevler Pazarı'nda esnafın otopark sorununa çözüm bulunması için adımı attı. Pazar etrafındaki otopark sorununu çözmek için özel mülkiyete ait boş arsa kiralandı.

Esnafın kamyonetlerini bırakacağı yaklaşık 500 araçlık arsayı kiralayan Aksu, kurdelayı da ekip arkadaşlarıyla birlikte kesti. Esnafın ve pazara gelen müşterilerin rahatlaması için otopark sorununu çözeceklerini ifade eden Aksu, "Pazarcı esnafımızın araçlarını hem güvenli bir yere bırakma hem de gelecek müşteriye araç park yeri açmamız gerekiyordu. Bunu çözdük. Nilüfer Belediye Başkanımız ve Zabıta Müdürlüğümüz ile de konuştuk. Otopark alanını düzenleyeceğiz. Daha çok esnafın aracını buraya park ettireceğiz. Böylece hem esnaf hem de pazara gelen müşterilerimiz rahatlayacak" dedi.

Refik Aksu, önümüzdeki günlerde İhsaniye ve Çamlıca pazarlarında da esnafın araçlarını bırakacağı yer bulacaklarını sözlerine ekledi.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.01.14 12:31 - Son Güncellenme: 2018.01.14 12:32 - Gülcan Tekin
A