Bursa sanayisinde dev yangın! Söndürülemiyor

Bursa sanayisinde dev yangın! Söndürülemiyor

Bursa'da Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, çevik kuvvet ve ambulans gönderildi. Yangının meydana geldiği fabrikadan patlama sesleri geliyor.

2018.10.17 21:41 - Son Güncellenme: 2018.10.18 00:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa sanayisinde dev yangın! Söndürülemiyor
02:31 Bursa sanayisinde dev yangın! Söndürülemiyor 2

İLGİLİ VİDEO

Bursa sanayisinde dev yangın! Söndürülemiyor 2

01:12 Bursa sanayisinde dev yangın! Patlama sesleri geliyor

İLGİLİ VİDEO

Bursa sanayisinde dev yangın! Patlama sesleri geliyor

SEFA BALABAN/BURSADABUGUN.COM

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında büyük bir yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında yer yer patlama sesleri duyulurken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 sıralarında Kayapa Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan geri dönüşüm fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı.

Geri dönüşüm fabrikası olduğu için sürekli patlama sesleri medyana geliyor. Patlama sesleri sebebiyle yangın yerinde bulunan yaklaşık 15 civarında itfaiye aracı,  fazla yaklaşamadan yangına müdahale ediyor. Yangın etkisini sürdürüyor. Fabrika içinde herhangi bir işçi bulunmuyor. 

AYRINTILAR BİRAZDAN...

Fabrikada çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevler drone ile görüntülendi. 

Alevler gök yüzünü kaplarken, çok sayıda itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. 4 saat önce başlayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 

Öte yandan, alev topuna dönen fabrika havadan görüntülendi. Görüntülerde çok sayıda itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalışırken, alevler gökyüzüne çıktı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı fabrika yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.17 21:41 - Son Güncellenme: 2018.10.18 00:30 - HABER MERKEZİ
A