Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği'den Vali Canbolat'a ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği'den Vali Canbolat'a ziyaret

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Bursa Valisi Yakup Canbolat'a hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

2018.12.05 12:26 - Son Güncellenme: 2018.12.05 12:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği'den Vali Canbolat'a ziyaret

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın Heykel Tarihi Valilik binasında kabul ettiği BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Canbolat'a yeni görevinde başarılar dilerken, Bursa sanayi ve iş dünyasına ilişkin bilgiler de aktardı.

Bursa Valisi Canbolat ise, Bursa'nın öneminin farkında olduğunu kaydederek, her yıl 30 bin kişi daha kalabalıklaşan Bursa'nın kendisine bir yol çizmesinin şart olduğunu söyledi. Canbolat, 30 bin insana ilişkin çözüm üretmenin kolay bir iş olmadığını kaydederek. "Sanayi nereye kadar büyümeli? İstanbul'dan gelen sanayi Bursa'ya gelmeli mi? Bunlar tartışılmalı. Dijital dönüşümü sağlamalı, katma değeri yüksek ürün üretimini sağlamalı" dedi. Vali Canbolat, "Bursa'da her türlü nimet var. Dağı var, denizi, tarımı, kaplıcaları ve tarihi var. Turizm konusu da düşünülmeli" ifadelerini kullandı.

Ziyarete BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay'ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Buğra Küçükkayalar, Mustafa Ekinci, Uğur Urkut, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Anıl, Gonca Yerliyurt, Osman Nemli, Selim Akbaş ile Genel Koordinatör Basri Tüfekçioğlu da katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.05 12:26 - Son Güncellenme: 2018.12.05 12:27 - HABER MERKEZİ
A