Bursa Osmangazi'den Afrin Harekâtı'na destek

Bursa Osmangazi'den Afrin Harekâtı'na destek

Osmangazi Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekâtı'na destek verdi. 

2018.02.08 12:20 - Son Güncellenme: 2018.02.08 12:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Osmangazi'den Afrin Harekâtı'na destek
05:32 Bursa Osmangazi'den Afrin Harekâtı'na destek

İLGİLİ VİDEO

Bursa Osmangazi'den Afrin Harekâtı'na destek

Osmangazi Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Afrin Harekâtı'na destek mesajı verildi. Ülkemizin en önemli gündeminin ordumuzun Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı olduğunu belirten Mustafa Dündar, "Emperyalistlerin, Türk milletine karşı, milli birliğimizi bütünlüğümüzü hedef alan açık veya açık olmayan çalışmaları, ülkemizi hedef alan saldırıları 15 Temmuz'da aleni şekilde ortaya çıktı. Bu millet, bir araya gelerek, bu hain işgal girişimini püskürttü. O günden bugüne Türkiye Cumhuriyeti, öncelikle devlet yapısı içerisinde temizlik yaparak hainlerden arınıyor" dedi.

Terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin çok başarılı ve kararlı bir süreç izlediğini ifade eden Dündar, "Ülke içindeki terör örgütlerini temizleyerek sınırlarımız dışına göndermiştir. Önemli olan bataklığın kurutulmasıdır. Bu bataklıkta, Orta Doğu'da, Suriye'de, Irak'ta ve kaç ülke olduğu belli olmayan ama çağdaş geçinen dünya güçlerinin olduğunu görüyoruz. Çok açık bir şekilde terör örgütlerine silah desteği yapılıyor. Türkiye'nin farklı uyarılarına aldırış etmediler. En sonunda ülke savunması için, ülkemizim bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör örgütlerine ve arkasındaki güçlere karşı ordumuz, operasyona başladı. Elhamdülillah, ordumuz emin adımlarla ilerliyor. Geçtiği yerleri temizleyerek gidiyor ve gittiği yere Türk bayrağını dikiyor. Bu dikilen bayrak Allah'ın izniyle artık oralardan inmez. Millet olarak bizlerin de duası, ordumuzun muzaffer olmasıdır. Bunun için de birlik olmamız lazım. Osmangazi Belediye Meclisi olarak tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Gazilerimize şifalar diliyoruz" diyerek, bütün şehitlerin ruhuna birer Fatiha okumaya davet etti.

Meclis toplantısında, AK Parti, CHP ve MHP grupları tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek için hazırlanan ortak bildiri okundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.08 12:20 - Son Güncellenme: 2018.02.08 12:21 - HABER MERKEZİ
A