Bursa Osmangazi'de kurban satış yerleri temizlendi

Bursa Osmangazi'de kurban satış yerleri temizlendi

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde kurban satış ve kesim yerlerini temizledi.

2018.08.24 17:21 - Son Güncellenme: 2018.08.24 17:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Osmangazi'de kurban satış yerleri temizlendi

Osmangazi Belediyesi, bayramın ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarına devam etti. Bayramın ilk 2 günü 21 noktadaki kurban kesim yerleri Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bayramın 3. ve 4. günü, kurban satış alanlarındaki kalıntıları iş makineleriyle temizledi. Toprak alanlardaki atıklar kepçeler ile kaldırılırken, satış alanları koku ve sineklere karşı dezenfekte edildi. 

Çevre ve görüntü kirliliği yaşanmaması için Geçit ve Veysel Karani mahallelerindeki kurban satış yerleri, Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Bayramın üçüncü günü itibariyle satış yerleri 10 iş makinesi, 3 arozöz ve 15 kamyonla birlikte temizlendi. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramının ilçe genelinde huzurlu bir şekilde geçtiğini belirterek, "Fen İşleri, Temizlik İşleri, Veterinerlik ve Zabıta Müdürlüğümüz bu yıl da vatandaşlarımızın temizlik ile ilgili sıkıntı yaşamaması için büyük gayret gösterdi. Bayramı huzurlu bir şekilde geçirdik. Temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ederek, Osmangazi'de çevre kirliliğinin oluşmasına izin vermeyeceğiz'' dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.24 17:21 - Son Güncellenme: 2018.08.24 17:22 - HABER MERKEZİ
A