Bursa Osmangazi Belediyespor deplasmanda güldü

Bursa Osmangazi Belediyespor deplasmanda güldü

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 8. haftasında Osmangazi Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Eskişehir Şehir Koleji'ni 28-26 mağlup ederek, sezonun ilk galibiyetini aldı.

2017.11.14 11:10 - Son Güncellenme: 2017.11.14 11:12 - Bursa Bölge
A
Bursa Osmangazi Belediyespor deplasmanda güldü

Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili olamayan Bursa ekibi, rakibinin üstünlüğüne engel olamadı. Karşılaşmanın ilk yarısını 17-13 geride kapatan Osmangazi'li hentbolcular, ikinci yarıda üstünlüğü yakaladı. Kontrolü bırakmayarak hücumda etkili bir oyun sergileyen turuncu-mavililer, zorlu mücadeleden 28-26'lık üstünlükle ayrıldı.

Oyunu kontrol altında tutarak istedikleri sonuca ulaştıklarını belirten Osmangazi Belediyespor Hentbol Takımı Başantrenörü Nedzad Masic "Oluşturduğumuz genç takımla birlikte ligin ilk galibiyetini deplasmanda yakaladık. Bu yıl hedefimiz, ligi orta sıralarda tamamlamak. Uzun bir maratondan geçiyoruz ve bu süreçte alınan deplasman galibiyetleri bizler için oldukça önemli. Gösterdikleri mücadeleden dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. 19 Kasım'da kendi evimizde oynayacağımız Anadolu Üniversitesi maçında da aynı başarıyı yakalamalarını temenni ediyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, sezonun ilk galibiyetini elde eden takımı tebrik ederek, bu başarının diğer maçlarda da devam edeceğine inandığını söyledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.14 11:10 - Son Güncellenme: 2017.11.14 11:12 - Gülcan Tekin
A