Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: Güzel bir seçim süreci yaşadık

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: Güzel bir seçim süreci yaşadık

Osmangazi'de bir ilke imza atarak üçüncü kez belediye başkanı seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

2019.04.12 14:10 - Son Güncellenme: 2019.04.12 14:16 - Bursa Bölge
A
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar: Güzel bir seçim süreci yaşadık

Başkan Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek seçim döneminde gece gündüz birlikte çalıştığı teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Dündar, "Seçim çalışmaları süresince hep birlikte büyük bir gayretle çalıştık. Hep birlikte yorulduk ama aldığımız sonuçla bu yorgunluğu unuttuk. Osmangazi'de güzel bir seçim süreci yaşadık. Mahalle ve esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh, sandıklara da yansıdı" dedi.

Teşkilat olarak güzel bir organizasyon yaptıklarını ifade eden Dündar, "Seçim programımızı yapan Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Uyum içinde en verimli çalışmayı Osmangazi'de bizler yaptık. Hepinizden Allah razı olsun. Kadın ve gençlik kollarımız, her eve girdi, çalmadık kapı bırakmadı. Çalışmalarımız da bakanlarımız ve milletvekillerimizin de büyük desteğini gördük. Osmangazi demek, Bursa demek. Osmangazi'de aldığımız sonuçlarla Bursa'nın genel sonucuna da katkı sağlamış olduk" diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de teşkilat olarak çok güzel bir seçim dönemi yaşadıklarını belirterek, "Halkımızın bize olan güven ve teveccühünü boşa çıkarmayacağız. Başkanımız Mustafa Dündar, inşallah ustalık döneminde de Bursa'ya değer katan projelere devam edecek" dedi.

AK Parti Bursa Teşkilatından Dündar'a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Dündar, mazbatasını alıp yeni dönemine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekillerini makamında ağırladı.

SALMAN: "SEÇİMDEN ALNIMIZ AK, BAŞIMIZ DİK ÇIKTIK"

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, Başkan Dündar'a yeni dönem için başarılar dileyerek, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde gerek Osmangazi'de gerekse Bursa'da başarılı bir sonuç elde ettik. Mustafa Başkanımızın, teşkilatlarımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin gayreti ile seçimden alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıktık. İnşallah bundan sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edip, hem Bursa'yı hem de Osmangazi'yi çok güzel hizmetler ile buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin destekleri ile önümüzdeki 5 yılı çok daha güzel ve verimli şekilde geçireceğimizden eminim. Başkanımız Mustafa Dündar'ı tebrik ediyor, üçüncü döneminin hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin, Zafer Işık, Osman Mesten ve Atilla Ödünç de Osmangazi'de üç dönem üst üste belediye başkanlığına seçilerek bir ilki başaran Başkan Dündar'ı tebrik ederek, başarılar diledi. Dündar, ziyaret sonunda milletvekillerine Osmangazi Meydanı Projesi'nin maketini göstererek proje hakkında bilgi verdi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.12 14:10 - Son Güncellenme: 2019.04.12 14:16 - Yasin Yüksel
A