"Bursa ortak akılla yönetiliyor mu?"

"Bursa ortak akılla yönetiliyor mu?"

MHP Bursa Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Gurup Sözcüsü İhsan Bilgili, görevde 1. yılını dolduran Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı eleştirdi.

2018.11.07 13:52 - Son Güncellenme: 2018.11.07 13:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
"Bursa ortak akılla yönetiliyor mu?"

MHP Bursa Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Gurup Sözcüsü İhsan Bilgili'nin eleştirilerini sıraladığı açıklama şöyle:

"02 Kasım 2017'de Meclisteki seçimle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen sayın Alinur Aktaş'ın birinci yılı doldu. İstenmesi hâlinde katkı sunacağımızı ifade etmiş idim. Şimdi ben sorayım: Bursa ortak akılla yönetiliyor mu? Meclis toplantılarının dışında biraraya gelmedik. Grup sözcüleriyle biraraya gelip ortak bir konuda hiç fikrimiz sorulmadı. Bursa üzerine konuşmak için sayın il başkanlarının birlikte biraraya gelindiğini duydunuz mu? Bursa'nın bütün değerli Milletvekilleriyle biraraya gelindiğini duydunuz mu? Ortak akıla ihtiyaç yok demektir veya ortak akıldan anlaşılan kendi içinde istişare etmek herhalde. Yerelde 'ittifak' ettiğimiz bir şey yok anlayacağınız. Gerçi, borç batağında bir belediye 'Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır' ata sözündeki gibi bütün birikimlerini satmakla yüklerinden kurtulmakla meşguller. Danışmış olsalar diyeceğim şudur: 31 Mart 2019 yerel seçimlerde bırakın MHP 'ye, yapamadık batırdık deyin dürüstçe siz de kurtulun Bursa da sizden kurtulsun"

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.07 13:52 - Son Güncellenme: 2018.11.07 13:53 - HABER MERKEZİ
A