Bursa NOSAB Başkanı Gülmez: "Ekonomide üretim ve istihdam odaklı bir döneme gireceğiz..."

Bursa NOSAB Başkanı Gülmez: "Ekonomide üretim ve istihdam odaklı bir döneme gireceğiz..."

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, 31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinin ardından ekonomide üretim ve istihdam odaklı bir döneme gireceğimizi belirtirken, "Sanayicilerin ve iş insanlarının, oluşan güven ortamı içerisinde ekonomi gündemine yoğunlaşarak yeni yatırımlara yönelmesini ve ülkemize katma değer sağlayacak hamlelerin hız kazanmasını ümit ediyorum" dedi.

2019.04.12 11:02 - Son Güncellenme: 2019.04.12 11:02 - Bursa Bölge
A
Bursa NOSAB Başkanı Gülmez: "Ekonomide üretim ve istihdam odaklı bir döneme gireceğiz..."

Açıklamasında, Bursa'da seçilen belediye başkanları ile belediye meclisi üyelerini tebrik ettiklerini dile getiren NOSAN Başkanı Gülmez, "Hangi partiden olursa olsun, seçilen tüm yöneticilerimizin, bütün Bursa'yı kucaklaması ve hizmet odaklı düşünmesi en büyük arzumuzdur" şeklinde konuştu.

Nilüfer Organize Sanayi BölgesiYönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez'in açıklaması şöyle:

"Geçtiğimiz birkaç yıl Türkiye için bol seçimli ve siyaseten hareketli bir dönem oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle hem ülkemiz hem de Bursa'mız için yeni bir döneme girdik. Hem sanayide hem de turizmde ilerlemeyi hak eden Bursa'mız için, önümüzdeki dört yılın en iyi biçimde değerlendirileceğine inanıyorum. Hangi partiden olursa olsun, seçilen tüm yöneticilerimizin, bütün Bursa'yı kucaklaması ve hizmet odaklı düşünmesi en büyük arzumuzdur. Önümüzdeki dönemde, umudumuz, Bursa'nın sosyal ve kültürel anlamda gelişme; ekonomik anlamda kalkınma göstermesidir. Ekonomide üretim ve istihdam odaklı bir döneme gireceğimizi düşünüyorum. Sanayicilerin ve iş insanlarının, oluşan güven ortamı içerisinde ekonomi gündemine yoğunlaşarak yeni yatırımlara yönelmesini ve ülkemize katma değer sağlayacak hamlelerin hız kazanmasını ümit ediyorum. Bu dileklerle Bursa'da seçilen belediye başkanlarımızı ve belediye meclisi üyelerimizi tebrik ediyor; sonucun Bursa'mız için hayırlı olmasını diliyorum."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.12 11:02 - Son Güncellenme: 2019.04.12 11:02 - Gülcan Tekin
A