Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

"Bambaşka bir gastronomi deneyimine davetlisiniz" sloganıyla hizmete giren Bu Köşe restaurantın açılışı Bursa'nın çok sayıda tanınmış ismini bir araya getirdi. Özlüce'deki Uğur Mumcu Bulvarı'nda yer alan Karya 29 Sosyal Yaşam ve Eğlence Merkezi'nin 1. katında açılan Bu Köşe restaurantta eşsiz lezzetlerin yanında canlı müzik keyfi de doyasıya yaşandı.

2017.08.10 09:47 - Son Güncellenme: 2017.08.10 12:49 - Bursa Bölge
A
Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!
04:27 Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe restaurant, Özlüce'de açıldı!

Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki Karya 29 Sosyal Yaşam ve Eğlence Merkezi'nin 1. katında hizmete giren Bu Köşe'nin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Milletvekili Erkan Aydın, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan'ın da aralarında bulunduğu, Bursa'nın siyaset, spor, sağlık ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı. 

Bu Köşe'nin açılış kurdelesinin kesilmesinden önce katılımcılara açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Bozbey, "Bu köşe farklı bir köşe. Bu köşe dostların biraraya geleceği ve paylaşımlarını yapacakları bir köşe. Onun için ben de burada bu kentin ev sahibi olarak bu güzel mekanın açılışında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğumu ve keyif aldığımı söyleyerek Bu Köşe'de buluşmak dileğiyle Bu Köşe'nin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık da "Tüm katılımcıları Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hepinize hoşgeldiniz diyorum. Gerçekten güzel bir akşam, güzel bir atmosfer, güzel dostlar burada buluşmuşlar. İnşallah Bu Köşe herkesin muhabbetinin bol olacağı bir yer olur. Bu Köşe'de hem muhabbet hem de bereket olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erkan Aydın'sa, "Bu güzel işletmenin herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra kurdelenin kesilmesinin ardından Bu Köşe'nin açılışına katılanlar eşsiz lezzetlerin tadına bakma fırsatı bulurken, canlı müzik ziyafeti de yaşadı. 

Sevcan Sever Celbişer'in sahne aldığı gecede katılımcılar gönüllerince eğlendi, zaman zaman da unutulmaz eserlerle hüzünlenerek anılarla yolculuğa çıktı. 

Bu Köşe'nin lezzetleri davetlilerden tam not alırken restorantta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri farklı konseptlerde canlı müzik keyfinin süreceği ifade edildi.

Çok farklı bir sunumla bambaşka bir gastronomi deneyiminde yer almak için Bu Köşe'ye 0224 414 00 30 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

İLGİLİ GALERİ

Bursa'nın yeni adresi Bu Köşe açıldı!

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.08.10 09:47 - Son Güncellenme: 2017.08.10 12:49 - Yaman Kaya
A