Bursa Nilüfer Kadın Meclisi'nden gönüllülük çağrısı  

Bursa Nilüfer Kadın Meclisi'nden gönüllülük çağrısı  

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınları, yaşamın her alanında yaşadıkları eşitsizlikleri ortadan kaldırmaları ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları için gönüllü olmaya davet ediyor.

2018.08.30 09:43 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:43 - Bursa Bölge
A
Bursa Nilüfer Kadın Meclisi'nden gönüllülük çağrısı  

Bursa'da, Nilüfer Kent Konseyi, hak temelli kadın çalışmaları yürütmek, toplumsal cinsiyet eşitliği alanında emek vermek; çocuk, doğa, çevre, insan ve hayvan hakları için yaşadığı kent  ve kendisi için gönüllülük yapmak isteyen kadınları, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüsü olmaya davet ediyor.

Kadın Meclisi, "Kardeşlik, dayanışma ve paylaşım ruhunuzu alın gelin, birlikte güzelleştirelim" sözleriyle kadınlara çağrıda bulunuyor. Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi, kadınların, yaşamın her alanında yaşadıkları eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, kadını hedef alan her türlü şiddetle mücadele etmek, bu mücadelenin en önemli ayağı olarak toplumsal farkındalık yaratmak, ekonomik, siyasal ve sosyal yaşamın her alanında söz sahibi olmalarını sağlamak, kent yaşamına katılma ve kente ait olma duygularını geliştirmek, kaliteli ve yaşanabilir bir kent yönetiminde aktif rol almalarını sağlamak  hedefiyle çalışmalarını yürütüyor.  

Yapılan gönüllülük çağrısında, kadınların, sosyal-kültürel ve bilimsel gelişme içinde, özgür düşünen, hak ve özgürlüklere saygılı, üretken ve eşit haklara sahip bireyler olması yolunda katkı konulacağı ve bu amaç doğrultusunda eğitim, araştırma gibi etkinliklerde bulunulacağı belirtiliyor.

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi gönüllüsü olmak isteyenler  0224 452 32 00 numaralı  telefondan ya da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan Nilüfer Kent Konseyi'nden bilgi alabiliyor.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.30 09:43 - Son Güncellenme: 2018.08.30 09:43 - Gülcan Tekin
A