Bursa Nilüfer'in mahalle iftarlarında 25 bin kişi ağırlandı

Bursa Nilüfer'in mahalle iftarlarında 25 bin kişi ağırlandı

Nilüfer Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği mahalle iftarları Akçalar Mahallesi'nde tamamlandı. 26 mahallede düzenlenen iftarlara yaklaşık 25 binin üzerinde kişi katıldı. 

2018.06.14 11:04 - Son Güncellenme: 2018.06.14 11:04 - Bursa Bölge
A
Bursa Nilüfer'in mahalle iftarlarında 25 bin kişi ağırlandı

Nilüfer Belediyesi, manevi duyguların arttığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurdu.

Düzenlenen toplu iftarlarda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de halkla birlikteydi.  Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayının son mahalle iftarını Akçalar Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

İftara Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, CHP Bursa Milletvekili adayları Kayıhan Pala ve Özgür Erdursun'un yanı sıra çok sayıda mahalleli ailesi ile birlikte katıldı.

Akçalar Mahalle Meydanı'nda düzenlenen iftarda Başkan Bozbey, masaları tek tek gezerek herkese 'Afiyet olsun' dileklerini iletti ve bayramlarını da kutladı.

Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. Başkan Bozbey, iftarın ardından mahalle meydanında bulunan kahvede oturarak vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

26 MAHALLEDE İFTAR

Nilüfer Belediyesi'nin, Gölyazı, Unçukuru, Badırga, Özlüce ve Ürünlü'nün de aralarında bulunduğu toplam 26 mahallede gerçekleştirdiği iftarlara 25 binin üzerinde vatandaş katıldı. Başkan Bozbey'in katılımıyla gerçekleştirilen iftar sofralarında birlik ve beraberlik ruhu yaşatıldı. İftarların ardından sahnelenen Hacivat ve Karagöz gösterilerinde de çocuklar gönüllerince eğlendi, büyükler de çocukluklarına döndü.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.06.14 11:04 - Son Güncellenme: 2018.06.14 11:04 - Gülcan Tekin
A