Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Şehit haberleri gelmemesi için dua ediyoruz

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Şehit haberleri gelmemesi için dua ediyoruz

Bitlis İli ve İlçeleri Derneği'nin düzenlediği yemeğe katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "İnşallah Afrin'den şehit haberleri artık gelmez. Askerlerimizin sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz" dedi.

2018.02.14 10:07 - Son Güncellenme: 2018.02.14 10:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: Şehit haberleri gelmemesi için dua ediyoruz

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Bitlis İli ve İlçeleri Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleriyle bir araya geldi. Konak Mahallesi'nde bulunan dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Bozbey, davetinden dolayı Dernek Başkanı Zülküf Sönmez'e teşekkür etti.  Bozbey, "Yıllardır hep birlikte birçok alanda bir aradayız. Bu beraberliğimizin ömür boyu sürmesini diliyorum. Bugün başkanız, yarın olmayabiliriz ama dostluğumuzun ilelebet sürmesini diliyorum. Bugüne  kadar verdiğiniz desteklerden dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

"Önce insan" ilkesiyle çalıştıklarını kaydeden Bozbey, "Bizler Nilüfer'de farkı ortaya koymak için, farklılığı yansıtmak için, önce insan diyerek yola çıktık. Bizim için kişilerin siyasi görüşü, inancı hiç önemli değil, insan olması yeterli. Bugün işte insan gözüyle değerlendirdiğimizde Afrin'de şehitlerimiz var, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Oradan, bundan sonra silahlı kuvvetlerimizden hiç kimsenin burnunun kanamadan dönmesini diliyorum. Kolay değil, birçok aile şu anda oradaki eşinin, dostunun, çocuğunun bir an önce evlerine sağ salim dönmesi için sürekli dua ediyor, namaz kılıyor. Bunları yaşıyoruz. İnşallah Afrin'den başka şehit haberleri almadan askerlerimiz döner. Onların sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz" diye konuştu.

Nilüfer Bitlis İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Zülküf Sönmez de "Cephede, Afrin'de silahlı kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Oradaki askerlerimizin hepsinin çoluğunun çocuğunun yanına sağ salim dönmesini yüce rabbimden temenni ediyorum. Başkanımızın düzenlediğimiz yemeğe teşrif etmesi bizleri çok memnun etti, çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yemekte Afrin'de hayatını kaybeden şehitler için dualar edildi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.14 10:07 - Son Güncellenme: 2018.02.14 10:08 - HABER MERKEZİ
A