Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey öğle yemeğinde personeli ağırladı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey öğle yemeğinde personeli ağırladı

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hem sohbet etti hem de çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

2017.11.14 14:59 - Son Güncellenme: 2017.11.14 15:40 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey öğle yemeğinde personeli ağırladı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı'ndaki yemekte Başkan Mustafa Bozbey'in yanı sıra, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal da yer aldı.

Vatandaşlardan gelen talepleri Başkan Mustafa Bozbey'e ileten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları, çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi.

Sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Mustafa Bozbey, iletişim konusuna dikkat çekti.

Personelin, vatandaşlarla ve birimler arasındaki iletişiminin güçlü olması gerektiğinin altını çizen Başkan Bozbey, böylece, yaşanabilecek aksaklıkların en kısa sürede üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Nilüfer Belediyesi olarak tüm çalışmaları 'Önce insan' ilkesiyle gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, özverili çalışmalarından dolayı personelini kutladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.14 14:59 - Son Güncellenme: 2017.11.14 15:40 - HABER MERKEZİ
A