Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'den milli boksöre destek

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'den milli boksöre destek

Kick boks müsabakalarında uluslararası başarılara imza atan Bursalı boksör Ferhat Arslan, unvan koruma maçı öncesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret ederek, moral depoladı.

2018.08.08 11:26 - Son Güncellenme: 2018.08.08 11:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'den milli boksöre destek

Dünya Boks Federasyonu'nun düzenlediği müsabakalarda iki altın kemer kazanan milli boksör Ferhat Arslan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i Halk Evi'nde bulunan makamında ziyaret etti. Fransa'da düzenlenecek unvan koruma maçı öncesinde Başkan Bozbey ile görüşerek moral depolayan Arslan, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ringde Bursa'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiği için tebrik etti. Başkan Bozbey, "Göreve geldiğimizden bu yana Nilüfer'in spor kenti olması için bir çok projeye imza attık. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekle bu hedefimize hızla yürümekteyiz. Spor kenti Nilüfer'de elde edilen bireysel başarılar da göğsümüzü kabartıyor. Sporun her alanına destek veren bir kurum olarak sporcularımızın yanındayız. Verdiğimiz emeklerin meyvesini görmek bizleri gururlandırıyor" dedi.

Başkan Bozbey, milli boksör Ferhat Arslan'a Fransa'da katılacağı unvan koruma maçında başarılar diledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.08 11:26 - Son Güncellenme: 2018.08.08 11:26 - HABER MERKEZİ
A