Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Salonu inşaatı devam ediyor

Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Salonu inşaatı devam ediyor

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından 1200 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü 11 Eylül İlkokulunun bahçesinde yapımı devam eden Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda çalışmalar hız kesmiyor. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan proje, sportif aktivitelerini düzenleyebilmeleri için öğrencilerin hizmetine sunulacak.

2018.08.31 11:09 - Son Güncellenme: 2018.08.31 11:09 - Bursa Bölge
A
Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Salonu inşaatı devam ediyor

Tam donanımlı olarak yapılan Naim Süleymanoğlu Spor Salonu, öğrencilere olumsuz hava şartlarından etkilenmeden spor yapma imkânı verecek.785 metrekare kapalı alana sahip salonda 14x26 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 170 kişilik tribün, antrenör odası, hakem odası, soyunma odaları, duşlar ve WC'ler bulunacak. Salonda ayrıca FİBA onaylı ahşap parke zemin kaplaması uygulanacak.

Naim Süleymanoğlu Spor Salonu için okulun yanındaki iki binanın kamulaştırıldığını, okul bahçesinin küçülmemesi için de ayrıca iki binanın daha kamulaştırıldığını anlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için" dedi.

Gemlik'te futbol kulüplerinin daha bir iki yıl öncesine kadar antrenman için bile Bursa'ya gittiğini anımsatan Başkan Yılmaz,  ilçeye 18 halı saha, özel sektör işbirliğiyle de 8 okul yaptıklarını açıklayarak, yatırımların cami ve sağlık ocaklarıyla sürdüğünü söyledi. Gençlere yapılan yatırımın doğrudan geleceğe yapıldığını ve en doğru yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İ.H.L Semanur Erdoğan Spor Salonu ve Şükrü Şenol İlkokulu Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonlarında da çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, Gemlik'i bir spor kenti haline getirmek ve yeni sportif başarılar elde etmek için gerekli olan tesisleşme çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.31 11:09 - Son Güncellenme: 2018.08.31 11:09 - Gülcan Tekin
A